Μεγάλη η πιθανότητα να δούμε την Captain Marvel στο Infinity War

Μεγάλη η πιθανότητα να δούμε την Captain Marvel στο Infinity War

Μόλις 97 μέρες και σήμερα έμειναν για την πρεμιέρα του Infinity War στους κινηματογράφους να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, οι φήμες για τη συμμετοχή της Brie Larson στο ρόλο της Captain Marvel πληθαίνουν.

Αν και στο παρελθόν η Marvel έχει διαψεύσει ανάλογους συλλογισμούς και έχει επιβεβαιωθεί ότι η πρώτη εμφάνιση της Carol Danvers θα γίνει στα πλαίσια του “Avengers 4”, τα σημάδια προς το αντίθετο ολοένα και πληθαίνουν.

Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι η Captain Marvel;

Τον Ιούλιο του 2017 ο Joe Russo διέψευσε την εμφάνιση της Captain Marvel λέγοντας ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο “Infinity War”. Αυτό κανονικά θα ήταν αρκετό να διευθετήσει το ζήτημα με την εξαίρεση ότι στο παρελθόν πολλές φορές οι συντελεστές έχουν παραπληροφορήσει το κοινό. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το “Spider-Man: Homecoming” όπου οι εικασίες για το αν η Zendaya θα υποδυόταν τελικά την Mary Jane ήταν πολλαπλές πριν την προβολή της ταινίας.

Toν Ιούλιο του 2017 ο συν-σκηνοθέτης της “Captain Marvel”, Ryan Fleck, αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι επισκεπτόταν μια αεροπορική βάση. Μέρος του κοινού υπέθεσε ότι αναζητούσε τοποθεσίες γυρισμάτων αλλά τα γυρίσματα της ταινίας δεν έχουν ξεκινήσει και είναι υπό αμφισβήτηση αν ο Fleck θα έψαχνε τοποθεσίες έξι μήνες πριν την έναρξη της παραγωγής. Την ίδια μέρα η Marvel έκανε μια επιπλέον αναζήτηση για στρατιώτες στο “Infinity War”. Η χρονική σύμπτωση έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν η Marvel ετοιμαζόταν για κάποια σύντομη εμφάνιση της Carol Danvers.

Θα ήταν λογική η παρουσία της Captain Marvel στο “Infinity War” δεδομένου ότι η εμφάνιση των χαρακτήρων που ετοιμάζουν δική τους ταινία σε άλλες επιτυχημένες παραγωγές αποδίδει. Το “Captain America: Civil War” έδωσε πάτημα τόσο στο “Spider-Man: Homecoming” όσο και στο “Black Panther”.

Toν Σεπτέμβριο η Marvel δημοσίευσε ακόμη μια αγγελία ότι αναζητά ηθοποιούς να υποδυθούν στρατιώτες. Αν και το “Infinity War” είχε ολοκληρώσει την παραγωγή του θεωρείται ότι η σκηνή εξυπηρετούσε ανάγκες επιπρόσθετης φωτογραφίας. Συμπτωματικά τα γυρίσματα αυτά πραγματοποιούνταν την ημέρα των γυρισμάτων του “Avengers 4”. H Larson βρισκόταν στην Atlanta για τις ανάγκες της ταινίας οπότε θα μπορούσε εύκολα να συμμετέχει επίσης.

Αυτό που κινεί το ενδιαφέρον ακόμη περισσότερο είναι ότι η Μarvel δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη την ημερομηνία έναρξης παραγωγής της ταινίας “Captain Marvel”. Oι τελευταίες αναφορές βεβαιώνουν ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τις αναφορές ότι η Larson ξεκινά γυρίσματα στην Ατλάντα μέσα στον μήνα.

Με την πρεμιέρα της ταινίας να έχει προγραμματιστεί στις 26 Απριλίου 2018 μένει να δούμε αν οι αναφορές ευσταθούν ή όχι.

Πηγή: ign. gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *