Δεύτερο, πολύ καλύτερο trailer για τον νέο Predator

Δεύτερο, πολύ καλύτερο trailer για τον νέο Predator

Τα νέα από το στρατόπεδο του reboot του Predator δεν ήταν και τα καλύτερα, αφού κι αυτή η ταινία έπεσε στην μόδα του hollywood για εκτεταμένα reshoots της τρίτης πράξης της ταινίας, για καλύτερη… στρατηγική στο marketing.

Δεν μας νοιάζει πια να βγάζουμε καλές ταινίες λοιπόν, αλλά μόνο franchises με τόσες ταινίες που θα ζήλευε και μια τηλεοπτική σειρά, παιχνίδια, videogames και… κούπες. Ευτυχώς που ο Shane Black, ο σκηνοθέτης του αδικημένου (για την επιλογή του fake Mandarin) Iron Man 3, έχει το ταλέντο για να ελπίσουμε σε μια ταινία που θα μας μεταφέρει τον αρχέτυπο τρόμο της ταινίας, παρέα με καταιγιστική δράση.

Οι (πλυθυντικός) Predators, μετά φυσικά και την ομώνυμη ταινία (Predators), οι οποίοι πιο εξελιγμένοι από ποτέ, επιστρέφουν στην Γη, μετά την κατα λάθος ενεργοποίηση τους από ένα αγόρι και μαζί τους έρχεται και η εξέλιξη αφού βλέπουμε κι έναν μεγαλύτερο σε μέγεθος κυνηγό. Στο cast της ταινίας, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Boyd Holdbrook, Sterling K. Brown, Trevante Rhodes & o Thomas Jane

Το δεύτερο trailer για τον νέο Predator, φαίνεται πολύ καλύτερο από το πρώτο που κανείς δεν πέταξε και την σκούφια του και μένει τώρα να δούμε την ταινία στις 13 Σεπτεμβρίου.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *