Δεν υπάρχουν πλάνα για τρίτη ταινία Independence Day

Δεν υπάρχουν πλάνα για τρίτη ταινία Independence Day

Ουπς! Τι έγινε ρε παιδιά; Για το Independence Day δεν υπήρχαν ανακοινώσεις κάπου πίσω στο 2013 για back to back ταινίες που θα ολοκλήρωναν ως τριλογία το επικό δημιούργημα του Roland Emmerich; Τι άλλαξε…

Well, όπως λένε και στο χωριό σας, ένα flopάρισμα τη μέρα, τον παραγωγό τον κάνει πέρα. Έτσι και για την τρίτη ταινία Independence Day, όπως δήλωσε ο παραγωγός Dean Devlin:

«(για τη συνέχεια της ιστορίας από εκεί που έμεινε το Independence Day: Resurgence} Δεν ξέρω. Προσωπικά εγώ, δεν έχω σχέδια να κάνω ακόμα μια τέτοια ταινία».

Ο δημοφιλής παραγωγός είναι πίσω από πολλές ταινίες καταστροφής, όπως το original  Independence Day του 1996, το Godzilla του 1998 αλλά και το πρόσφατο Geostorm. Ωστόσο στη σελίδα του στο Imdb αναφέρει κανονικά ως παραγωγή που θα ξεκινήσει κάποια στιγμή του  Independence Day 3.

Η αλήθεια είναι ότι το sequel δεν κατάφερε να μπει στις καρδιές κανενός. Ακόμα και τον die hard οπαδών του πρώτου. Χάρτινοι χαρακτήρες, ξύλινη υποκριτική, κουραστικό σενάριο και βαρύ μοντάζ, ήταν μερικοί μόνο λόγοι που η ταινία έκανε έσοδα μόλις 500 εκ, αν και κόστισε σχεδόν 170.

Η ιστορία μας είχε αφήσει σαφώς υπόνοιες για συνέχεια, με γήινη επίθεση μάλιστα στον εξωγήινο πλανήτη αυτή τη φορά, με άλλη δυναμική, αφού πλέον ο στρατός στην γη είχε την ανάλογη τεχνολογική βάση να το πετύχει, αφού μετά από μια ακόμα επιτυχημένη αμυντική προσπάθεια, κατακτήθηκε και η ανάλογη γνώση.

They are haunting us. We have to learn how to haunting them!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *