Δεν αναμένεται σύντομα η άφιξη X-Men και Fantastic Four στο MCU

Δεν αναμένεται σύντομα η άφιξη X-Men και Fantastic Four στο MCU

Όλοι οι geeks ρωτάνε για το πότε θα δουν τους X-Men και Fantastic Four στο MCU, κάτι που μάλλον δεν θα γίνει σύντομα σύμφωνα με τον Kevin Feige, τον ιθύνων νου των Marvel Studios.

Παρά την πρόσφατη εξαγορά της 21st Century Fox από την Disney ο Feige εξήγησε ότι η συμφωνία πρέπει να ξεκαθαρίσει ολικά, πριν βρουν πως χαρακτήρες των X-Men, των Fantastic Four ή άλλοι ήρωες της Marvel που έχει η Fox, θα προστεθούν στο MCU.

Πριν καιρό να θυμήσουμε είχε τονίσει πως, το γεγονός ότι θα είναι διαθέσιμοι οι χαρακτήρες, δεν πάει να πει πως όλοι θα ενταχθούν στο MCU. Μόνο όσους έχει ανάγκη το σύμπαν, ενώ θα υπάρξουν και ξεχωριστά σύμπαντα και stand alone ταινίες.

«Δεν έχει υπάρξει επικοινωνία ακόμα. Δεν το σκεφτόμαστε. Επικεντρωνόμαστε σε ότι έχουμε ήδη ανακοινώσει. Αν και όταν η συμφωνία κλείσει, θα ξεκινήσουμε να το σκεφτόμαστε ξανά. Μέχρι τότε, έχουμε πολλά να κάνουμε. Έχουμε ανακοινώσει τα πάντα μέχρι το 2019, και τίποτα από αυτά δεν θα άλλαζε», τόνισε στις νέες του δηλώσεις.

O Feige επίσης συμπλήρωσε ότι θα χρειαστεί μερικά χρόνια μέχρι χαρακτήρες όπως οι Wolverine, Deadpool και Human Torch, έρθουν αντιμέτωποι με τον Iron Man ή τον Hulk. Ακόμα κι αν προχωρήσει η συμφωνία, δεν θα επιδρούσε αυτό πάνω στο τωρινό πρόγραμμα του MCU και δεν θα ήταν κάτι που θα ξεκινούσε πριν το τέλος του Phase 3.

Πηγή: ign. gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *