Δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο κακός είναι ο Batman

Δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο κακός είναι ο Batman

Και όταν λέμε κακός, εννοούμε μοχθηρός και σκατόψυχος. Πολύ καιρό κρατάει αυτή η συζήτηση για το αν τελικά ο Batman είναι πραγματικός super hero ή απλά υπερεκτιμημένος villain και να μερικά facts που δεν μπορείτε να μην δώσετε βάση.

Ας βγάλουμε από τη συζήτηση το γεγονός ότι είναι και καλά… «τίμιος δισεκατομμυριούχος» με ψυχολογικά προβλήματα από το θάνατο των γονιών του και μας μένουν αρκετά ακόμα.

Έχει παθολογικό κόλλημα με το Gotham

Λοιπόν, το Gotham είναι η χειρότερη πόλη του κόσμου έτσι; Πέφτεις για ύπνο το βράδυ και το πρωί μπορεί να ξυπνήσεις σε 1000 κομμάτια από τον κάθε τρελάρα που ζει εκεί. Επίσης, όσον αφορά τον Batman, ζει στην έπαυλη του που είναι στοιχειωμένη με αναμνήσεις και μοιάζει βγαλμένη από νουβέλα του Stephen King.

Δεν αφήνουμε τις μαλακίες για συναισθηματικά δεσίματα; Είσαι δισεκατομμυριούχος και συνεχίζεις να ζεις στο Gotham για να το «σώσεις;». Το Gotham είναι βόθρος. Ο βόθρος δεν καθαρίζει ποτέ, μόνο κλείνεις το καπάκι και φεύγεις.

Δείτε 5 καταπληκτικά συλλεκτικά εξώφυλλα για την νέα έκδοση του Dark Knight του Frank Miller

Είναι πρεζάκιας

Η δύναμη του Batman προέρχεται από τη γυμναστική και τη δίαιτα, ε; Ναι, καλά. Μήπως ξεχάσατε το venom; ΧΑ! Ναι, ο Bruce Wayne σαν κλασικός μποντιμπιλντεράς, πήρε τα στεροειδή του για να φουσκώσει και να γίνει φόβητρο.

Δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο κακός είναι ο Batman

Είχε «φακελωμένη» την Justice League

Δεν μπορείς να τον εμπιστευθείς. Ο Batman είχε γράψει εκτενές «ημερολόγια» με τα δυνατά και αδύνατα σημεία όλων των μελών της Justice League ώστε να μπορέσει να τους «διαλύσει» αν τα πράγματα δεν πάνε όπως ήθελε. Και όχι μόνο αυτό.

Το ημερολόγιο κλάπηκε από κακοποιούς που χρησιμοποιήσαν αυτά τα στοιχεία, κάνοντας τον πιο μάγκα όταν τους έσπασε στο ξύλο για αυτό. Βρε σκατιάρη…

Έχει κάνει back up στον εαυτό του

Σε μια ιστορία του 1958 που την αναβίωσε το 2008 ο Grant Morrison, ο Batman έχει ένα alter ego έτοιμο για δράση σε έναν άλλο πλανήτη. Τον Batman του Zur-En-Arrh. Αν νομίζεται ότι ο Bruce Wayne είναι ψυχωτικός και ηλίθιος μερικές φορές, που να δείτε το αντίγραφο του.

Είναι φονιάς

Καλά αυτό είναι γνωστό. Και σε ΑΥΤΟ το video υπάρχουν τα πάντα γύρω από τα φονικά του. Απλά να πούμε ότι σε ιστορία του Frank Miller του 2005, ο Batman με την ισχυρή… πειθώ του, κάνει τους δολοφόνους των γονιών του να αυτοκτονήσουν.

Δεν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο κακός είναι ο Batman

Ελευθέρωσε τους τρελούς του Arkham Asylum

Σε μια αποστολή για να σώσει έναν όμηρο στο τρελάδικο του Arkham, καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό δεν διαφέρουν και πολύ από τους τρελούς που είναι φυλακισμένοι.

Οπότε τι κάνει το θηρίο; Νέες προσλήψεις; Παίρνει επιδότηση ΕΣΠΑ: ΌΧΙ!

Απλά αφήνει τις πόρτες ανοικτές να φύγουν οι τρελοί. ΝΑΙ!

H DC τιμάει τους αρχικούς δημιουργούς του Batman

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα τον τσαντίσει

Ο Batman ποτέ δεν έκανε γνωστούς τους όρους που επεμβαίνει στα τεκταινόμενα του Gotham. Απλά ό,τι δεν του αρέσει, κάνει την εμφάνιση του χωρίς προειδοποίηση.

Πχ Τρως το διπλόπιτο με τζατζίκι στα κάτω Πετράλωνα (λέμε τώρα) και ξαφνικά βλέπεις νυχτερίδες και αράχνες καθώς και έναν τούμπανο μαυροφορεμένο να σε πλησιάζει. Αρπάζει το διπλόπιτο και σου σκάει δυο μάπες που δεν πήρες κοτομπέικον.

Είναι ζωή αυτή;

Related post