Γ@μ@ει και δέρνει ο Frank Castle στο νέο teaser του Punisher

Γ@μ@ει και δέρνει ο Frank Castle στο νέο teaser του Punisher

Με γεύση από found footage horror movie έρχεται το νέο promo για το The Punisher του Netflix, που σίγουρα θα είναι η πιο σκληρή σειρά από τους ήρωες της Marvel που έχει το συνδρομητικό κανάλι (αλλά και από αυτούς που δεν έχει).

Το στιγμιότυπο απεικονίζει μiα ομάδα μελών της SWAT, βαριά οπλισμένη να εξερευνά ένα ξέφωτο. Εκεί κρυμμένος σαν μανιακός, ο Frank Castle κυριολεκτικά τους σφάζει σαν τα γίδια, με ένα και μόνο μήνυμα προς τις κάμερες που γράφουν.

I’m coming for you…

Οι εικασίες είναι πολλές και ανάμεσά τους υπάρχει και η υπόθεση ότι η κάμερα ανήκει στην εταιρεία Anvil. Οι εικονιζόμενοι φαίνονται βαριά οπλισμένοι και σίγουρα επαγγελματίες. Είναι γνωστό παράλληλα ότι η ίδια η εταιρεία είναι στρατιωτικής φύσης με επικεφαλή τον Billy Russo πρώην φίλο του Frank. Ο Βilly που ενσαρκώνεται από τον Ben Barnes θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Πέρα από το υλικό με το οποίο βομβαρδίζουν το κοινό οι Marvel και Netflix, οι πληροφορίες είναι λιγοστές. Συγκεκριμένη ημερομηνία προβολής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι που οδηγεί μέρος του κοινού να αναζητά στοιχεία σε λιγότερο προφανή μέρη. Στο παρελθόν η λίστα των επεισοδίων της σειράς είχε αποκαλυφθεί μέσα από κώδικα Μορς.

Η υπόθεση του The Punisher θα εκτυλίσσεται σε ξεχωριστό επίπεδο από αυτές των υπόλοιπων Netflix χαρακτήρων, που πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να τους δούμε να ενώνουν δυνάμεις στο The Defenders. H ιστορία που θα αποτελείται από δεκατρία επεισόδια, θα επικεντρώνεται γύρω από την προσπάθεια του Castle να αποδώσει δικαιοσύνη έχοντας ως εφαλτήριο την άγρια δολοφονία της οικογένειάς του.

Ο Jon Benthal επιστρέφει ως ο εμβληματικός χαρακτήρας, πλαισιωμένος από πληθώρα ηθοποιών ανάμεσά τους και οι Jason R. Moore, Jaime Ray Newman, Amber Rose Revah Michael Nathanson και πολλοί άλλοι. ,

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *