Αρνητικός σε ενδεχόμενο reunion με τον Blackmore o Ian Gillan

Αρνητικός σε ενδεχόμενο reunion με τον Blackmore o Ian Gillan

Πέρασε κάμποσος καιρός από τις δηλώσεις του Ritchie Blackmore περί επανασύνδεσης των Deep Purple για ένα τελευταίο show και όπως σχολίασε ο τραγουδιστής της μπάντας Ian Gillan, πλέον είναι πολύ αργά για κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα λέει:

«Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Ας πούμε πως έχεις χωρίσει γιατί υπήρχε οξύτητα και δυσκολίες στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Όλο αυτό επηρέασε παιδιά, συγγενείς κλπ. Η ζωή συνεχίζεται όμως και κάποια στιγμή ξαναπαντρεύεσαι. Μετά από καιρό έρχεται κάποιος και σου μεταφέρει την επιθυμία ενός κύκλου ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να τα ξαναβρείς με την πρώην γυναίκα σου, παραμένοντας όμως στο πλευρό και της νέας σου γυναίκας. Νομίζω πως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Ξέρω ότι είμαστε επαγγελματίες και έχουμε ευθύνες αλλά για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν λειτουργήσαμε με γνώμονα το εμπορικό κομμάτι ή την θέληση των fans, όταν προέκυψαν στιγμές σημαντικών αποφάσεων. Πάντα ακολουθούσαμε το πάθος μας και  ότι φάνταζε φυσικό, ελπίζοντας πως το κοινό μας θα ικανοποιηθεί. Όλοι ξέρουν την ιστορία. Οι Purple ήταν στα κάτω τους την εποχή που αποχώρησε ο Ritchie. Με τον Steve [Morse] ορθοποδήσαμε ξανά. Θα ήταν αδιανόητο να επιχειρήσουμε μια επανένωση. Προσωπικά πιστεύω πως ούτως ή άλλως είναι δύσκολο καθώς τα χρόνια έχουν περάσει και κανένας δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση για κάτι τέτοιο».

Ολοκληρώνοντας, τόνισε:

«Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Ritchie. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Έχουμε επικοινωνία και ανταλλάσουμε ιδέες από τα γραφεία μας. Νομίζω πως δεν υπάρχουν πλέον αρνητικά συναισθήματα. Απλά, έχω την αίσθηση, πως είναι πολύ αργά. Έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε το τέλος, πλέον. Και όλα τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας σκέφτονται πως δεν είναι καλή η ιδέα της επανένωσης, από όσο είμαι σε θέση να ξέρω».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *