Απολύθηκε ο Bryan Singer από την ταινία για τον Freddie Mercury και τους Queen

Απολύθηκε ο Bryan Singer από την ταινία για τον Freddie Mercury και τους Queen

Η αλήθεια είναι ότι πέραν αυτής της, εντυπωσιακής είναι αλήθεια φωτογραφίας, δεν είχαμε ασχοληθεί και πολύ με την επερχόμενη ταινία Bohemian Rhapsody. Την ταινία για τον Freddie Mercury και τους Queen.

Φυσικά και ήταν κάτι που θα βλέπαμε στον κινηματογράφο, αλλά όντας πολύ σκεπτικοί με όσα γίνονται στα παρασκήνια αυτής της ταινίας εδώ και 7 χρόνια. Μία τα πήγαινε-έλα του Sacha Baron Cohen, μία η παρεμβατικότητα του Brian May, μία ο προβληματικός -πια- χαρακτήρας του σκηνοθέτη Bryan Singer, συν το γεγονός ότι η προσωπικότητα του Mercury ήταν πολύ έντονη για να απεικονιστεί μέσα από σενάριο, μας είχε κάνει επιφυλακτικούς.

Εδώ και δυο βδομάδες είχε ακουστεί πως ο Singer  δεν επέστρεψε ποτέ στο πλατό μετά το διάλειμμα των Ευχαριστιών. Εκπρόσωπός του φέρεται να δήλωσε στο BBC πως η απουσία οφείλεται σε θέμα υγείας μέλους της οικογένειάς του. Έτσι, όπως ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί, ο Bryan Singer απολύθηκε από την ταινία.

Όπως δηλώνει πια και η 20th Century Fox, ο σκηνοθέτης των X-Men, είχε πολλές διαφωνίες με τον πρωταγωνιστή Rami Malek, κυρίως για τις συχνές απουσίες του, που έκανε τον ηθοποιό να παραπονεθεί στην παραγωγή για μη-επαγγελματισμό του Singer. Από την άλλη ο σκηνοθέτης τονίζει πως δεν είχε πρόβλημα με τον Malek, αλλά με την παραγωγή και τη μη κατανόηση που έδειξε στα προβλήματα υγείας που έτυχαν στην οικογένεια του και έπρεπε ο ίδιος να απέχει από τα γυρίσματα.

Φήμες μιλούν για πολύ σοβαρό πρόβλημα σε έναν από τους γονείς του. Ο Singer εξαφανίστηκε στο παρελθόν και από τα γυρίσματα του X-Men: Apocalypse το 2016, αλλά και του Superman Returns” το 2006.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβρη του 2018 και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να τηρήσει το πρόγραμμα της.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *