Αποκαλύφθηκε η σύνοψη για την Wonder Woman

Αποκαλύφθηκε η σύνοψη για την Wonder Woman

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]ν και είμαστε ένα βήμα πριν το άνοιγμα του DC Universe στον κινηματογράφο με το Suicide Squad, τα βλέμματα λοξοκοιτάζουν την Wonder Woman και την αποκάλυψη της βασικής πλοκής της.

Το σενάριο της ταινίας που θα έρθει του χρόνου στους κινηματογράφους είναι από τους Allan Heinberg και Geoff Johns ενω αναμένονται μεγαλύτερες αποκαλύψεις στο Comic Con του San Diego.

«Η Wonder Woman έρχεται στους κινηματογράφους το επόμενο καλοκαίρι και η Gal Gadot επιστρέφει στο ρόλο της ηρωίδας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Patty Jenkins. Πριν γίνει η Wonder Woman, ήταν απλά η Diana. Η πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη νη σαν μια ατρόμητη πολεμίστρια. »
Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο νησί-παράδεισο, όταν ένας Αμερικανός πιλότος συντρίβεται στις ακτές τους και μιλάει για μια μαζική σύγκρουση που μαίνεται στον έξω κόσμο. Η Diana φεύγει από το σπίτι της, με την πεποίθηση ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Αγωνίζονται μαζί με τον άνδρα σε έναν πόλεμο για να τελειώσει όλους τους πολέμους, η Diana θα ανακαλύψετε πλήρως τις δυνάμεις της… και την αληθινή μοίρα της».

Πολλοί fans αντέδρασαν θετικά στη δημοσίευση της σύνοψης καθώς φαίνεται να είναι κοντά στην παραδοσιακή origin ιστορία της Wonder Woman που για πρώτη φορά ειπώθηκε από τον William Moulton Marston αλλά αργότερα και από τον Grant Morrison στο Wonder Woman: Earth One. Αν και η μεγάλη αλλαγή είναι η συμμετοχή της Wonder Woman στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και όχι στον Δεύτερο στο πλάι του Steve Trevor.

Φυσικά όμως έμειναν αναπάντητα και πολλά πραγματάκια. Όπως για το αν η ιστορία της Wonder Woman μέσα στο χρόνο θα κρατάει όπως στα comic. Από την αρχαία Ελλάδα και από… πυλό όπου και της έδωσε ζωή μια Αρχαία Θεά. Αν και αργότερα, της δόθηκε από πιο σύγχρονους writers, πιο συμβατικός πατέρας.

Πριν μερικούς μήνες, οι φήμες επιβεβεώναν για μια Wonder Woman ετών…. 5000.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *