Ακόμα ένα sequel του Children Of The Corn θα έρθει μέσα στο 2018

Ακόμα ένα sequel του Children Of The Corn θα έρθει μέσα στο 2018

Μετά από την πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 1984 (συμπαθητική), τη δεύτερη το 1994 (καλούτσικη) και όόόόλες τις υπόλοιπες (ας μην τις σχολιάσουμε καλύτερα) που μέχρι σήμερα μετριούνται σε 9 σχετικές ταινίες, θα έχουμε και δέκατη Children Of The Corn πολύ σύντομα.

Πρόκειται για το Children of the Corn: Runaway σκηνοθετημένο από τον έμπειρο στο χώρο του τρόμου, John Gulager (Feast, Feast 2: Sloppy Seconds) σε σενάριο του Joel Soisson.

Πρωταγωνιστούν οι Marci Miller,JR Hatchett,Lynn Andrews III,Gavin Taylor και Blaine Maye.

Το φιλμ ακολουθεί μια νεαρή έγκυο γυναίκα η οποία κατόρθωσε να αποδράσει από τα φονικά νύχια μιας θρησκευτική σέχτας παιδιών που δραστηριοποιούνταν σε μια αμερικάνικη βορειοδυτική πόλη και τα επόμενα δέκα χρόνια ζει στην ανωνυμία προκειμένου να απαλλάξει τον γιο της από τον τρόμο που έζησε ή ίδια στο παρελθόν.

Η γυναίκα πηγαίνει σε μια πόλη στην Οκλαχόμα αλλά κάποιοι φαίνεται πως την ακολουθούν. Η γυναίκα πρέπει να αντιμετωπίσει τη νέα απειλή διαφορετικά θα χάσει το παιδί της.

Το Children of the Corn: Runaway αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018 απευθείας σε βίντεο από την Dimension Films.

Children Of The Corn

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *