Ίσως το 2021 να κάνει πρεμιέρα το Lord Of The Rings

Ίσως το 2021 να κάνει πρεμιέρα το Lord Of The Rings

Σε συνέντευξή του με το Hollywood Reporter, η επικεφαλής των Amazon Studios, Jennifer Salke, αποκάλυψε πότε πρέπει να περιμένουμε την άφιξη της απόλυτης fantasy σειράς (ελπίζουμε), του Lord Of The Rings.

Το Amazon τάραξε τα νερά πριν μερικούς μήνες θέλοντας να κάνει την διαφορά στις συνδρομητές υπηρεσίες τηλεόρασης, αγοράζοντας τα δικαιώματα για τηλεοπτική μεταφορά μιας ιστορίας που θα είναι βασισμένη στο έργο του Τόλκιν, σε μια παραγωγή που μπορεί να φτάσει τα 500 εκατομμύρια.

Πότε θα το δούμε όλο αυτό:

«Θα χρειαστεί δυο χρόνια παραγωγή, οπότε θα είναι έτοιμο το 2021 ελπίζω. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι που ελπίζουν για το 2020».

Όσο για τον Peter Jackson που για τους περισσότερους έκανε καλή δουλειά στην μεταφορά της τριλογίας του Άρχοντα (όχι όμως τόσο του Hobbit):

«Είμαστε σε συζητήσεις μαζί του και είναι πολύ φιλικός ως προς το πόσο θέλει να εμπλακεί σε αυτό και με ποιον τρόπο. Δεν έχουμε βρει ακόμα αυτή την φόρμουλα. Εκείνος μπορεί να λέει ότι εμπλέκεται ή όχι, αλλά είμαστε ακόμα μαζί του και βλέπουμε τι μπορεί να μας προτείνει».

Όπως τονίζει η ίδια, ακόμα και ο Peter Jackson να συνεργαστεί τελικά, δεν θα έχει λόγο σχετικά με τους σεναριογράφους, αφού η παραγωγή κάνει κάτι σαν casting για να βρει το καταλληλότερο group, αφού η ιστορία θα είναι αρκετά χρόνια πριν την ιστορία που είδαμε στις ταινίες.

Αφού τους βρουν, θα επικεντρωθούν στον showrunner που θα τους καθοδηγεί. Θα είναι αυτός ο Jackson; Ποιος ξέρει, έχουμε καιρό ακόμα…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *