Έρχεται ο Mephisto στο Marvel Cinematic Universe;

Έρχεται ο Mephisto στο Marvel Cinematic Universe;

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Ghost Rider έκανε το ντεμπούτο του στην 4η σεζόν του Agent of S.H.I.E.L.D. και συνδυασμό με το Cinematic Universe που μέσω της έλευσης του Doctor Strange το Νοέμβριο, η κόλαση και οι παράλληλες διαστάσεις ντεμπουτάρουν για τα καλά στην καθημερινότητα της Marvel.

Και λες ο… διάβολος έβαλε το χεράκι του, ο Gabriel Luna, ο ηθοποιός που υποδύεται τον νέο Ghost Rider/Robbie Lune, σε συνέντευξη του για το promotion του Agents of S.H.I.E.L.D ανέφερε το όνομα το Mephisto ως μελλοντικό χαρακτήρα που θα έρθει στο κινηματογραφικό σύμπαν.

Το Marvel Cinematic Universe δεν έχει αγγίξει ακόμα κομμάτια του που δεν μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά. Έχει πολλά διασκεδαστικά πράγματα που θα ξεκινήσουν να έρχονται μέσα από το Doctor Strange, τον Ghost Rider και τον Mephisto. Φαντάσματα, πνεύματα και τέρατα. Και είμαι χαρούμενος που θα κάνουμε το ντεμπούτο εμείς…

Για όποιον δεν ξέρει, ο Mephisto είναι η Marvel εκδοχή του Διαβόλου, εμπνευσμένο -όπως φανερώνει και το όνομα του, από το λογοτεχνικό αποκύημα του Φάουστ.

Στο σύμπαν της Marvel τώρα, ο Mephisto είναι φυσικά η δελεαστική φωνή στα κεφάλια των ηρώων για να κάνουν το κακό αλλά και να κάνουν συμφωνίες μαζί του. Μεγάλος εχθρός του Doctor Strange και του Ghost Rider, έχει παίξει το ρόλο του και σε πολλά reboot σύμπαντα. Φυσικά είχε συμμετοχή και στην ιστορία του Infinity Gauntlet όπου ίσως και να είναι το μυστικό χαρτί της Marvel.

Όπως και να το χρησιμοποιούσε (σαν ένα τεράστιο καλοσχεδιασμένο cgi villain ή έναν άνθρωπο που απλά θα ήταν ο Mephisto) θα ήταν τρομερά να τον δούμε και μάλιστα σύντομα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *