Έρχεται η τελευταία σεζόν του The Walking Dead της TellTale

Έρχεται η τελευταία σεζόν του The Walking Dead της TellTale

Το franchise της TellTale είναι ίσως η καλύτερη μεταφορά του κόσμου του The Walking Dead σε παιχνίδι. Όχι με όλους τους χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς φυσικά, αλλά η side ιστορία της Clementine άγγιξε όλους μας. Το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας, έρχεται σύντομα.

Η Clementine μεγάλωσε και θα την αποχαιρετήσουμε. Την είδαμε να αναπτύσσεται από ένα απροστάτευτο κοριτσάκι σε μια serial killer zombie.

Το σενάριο της τελευταίας σεζόν είναι από τα χέρια του Gary Whitta που είχε υπογράψει την πολύ καλή πρώτη σεζόν και μέχρι το episode 4. Είχε αποχωρήσει προσωρινά για να αναλάβει το σενάριο του Star Wars Rogue One (της ταινίας) και επιστρέφει για το συγκλονιστικό φινάλε.

Για όσους δεν έχουν ακόμα παίξει το συγκεκριμένο game, οφείλουμε να τονίσουμε την πολύ σκληρή πλοκή του -πολλά συγκινητικά αντίο- αλλά και διασκεδαστικό gameplay.

Όπως λέει, αν και έχει αναλάβει πια πολύ μεγαλύτερα project όπως αυτά της Disney, η μοίρα της Clementine είναι το highlight της καριέρας του. Μένει να δούμε αν έχει φυλάξει ακόμα μια καλή ιστορία για εκείνη.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *