Ένα γιγαντιαίο γλυπτό Star Wars… από χιόνι

Ένα γιγαντιαίο γλυπτό Star Wars… από χιόνι

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ντάξει υπάρχουν οπαδοί και οπαδοί Star Wars αλλά αυτό μας ξεπερνάει όλους. Ο Ιαπωνικός Στρατός έφτιαξε ένα γιγαντιαίο γλυπτό με θέμα το Star Wars…. από χιόνι.

Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποίησε μπουλντόζες για να μεταφέρει 3,500 τόνους χιόνι και μετά προσεκτικά έφτιαξαν ένα 23 μέτρα πλάτος και 15 μέτρα ύψος, ένα επικό μνημείο στον Darth Vader και τις Αυτοκρατορικές Δυνάμεις, Stormtroopers και ακόμα και TIE Fighters. Μπράβο τους για την αφοσίωση τους και για αυτό το αριστούργημα. Το γλυπτό αυτό ήταν μέρος του 66ου Ετήσιου Sapporo Snow Festival.

Και επειδή εδώ στο school έχουμε πάντα προτάσεις, ο δήμος Αθηναίων θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει το παρακάτω κόμψοτέχνημα (τελευταία φώτο) αφού δεν έχουμε χιόνι.

giant-star-wars-snow-sculpture-sapporo-festival-japan-13 giant-star-wars-snow-sculpture-sapporo-festival-japan-18 giant-star-wars-snow-sculpture-sapporo-festival-japan-20 giant-star-wars-snow-sculpture-sapporo-festival-japan-22-605x605 giant-star-wars-snow-sculpture-sapporo-festival-japan-8 giant-star-wars-snow-sculpture-sapporo-festival-japan-11giant-star-wars-snow-sculpture-sapporo-festival-japan-21-605x605

picture-2
Dreaming… Athens

 

 

 

Related post