Άκυρο το reboot για την Xena από το NBC

Άκυρο το reboot για την Xena από το NBC

Το NBC δεν θα επαναφέρει τελικά την πολεμίστρια Xena στη μικρή οθόνη. Τη σειρά, που μαζί με τον Hercules του Kevin Sorbo, έμαθε μια ολόκληρη γενιά να αγαπάει τις ξένες σειρές.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το show ο ίδιος ο πρόεδρος του καναλιού, Jennifer Salke, ανακοίνωσε πως δεν ασχολούνται πια με αυτό το project.

Δεν γίνεται τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση αυτή τη στιγμή. Δώσαμε βάση σε παλιότερο υλικό και δεν ξέραμε αν έπρεπε να κάνουμε reboot. Δεν λέω ότι ποτέ δεν θα γίνει, καθώς είναι αγαπημένη σειρά, αλλά η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι τελειωμένη.

Να θυμίσουμε ότι η Xena: Warrior Princess με την Lucy Lawless είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 1995 και κράτησε ως τον Ιούνιο του 2001. Μάλιστα υπήρξε κάποια στιγμή μια φήμη πως η ηθοποιός θα επέστρεφε σε ιδιαίτερο ρόλο, ωστόσο είχε διαψευσθεί αργότερα.

Ο Javier Grillo-Marxuach που ήταν αρχικά να γράψει το Show είχε αποχωρήσει τον περασμένο Απρίλιο λόγω… καλλιτεχνικών διαφορών και ήδη τα πρώτα σύννεφα είχαν φανεί για το μέλλον της σειράς. Μάλιστα είχε πει πως στη δική του εκδοχή, θα έδινε χώρο στη σχέση, ρομαντική και σεξουαλική, μεταξύ της Xena και Gabriella καθώς αυτή ήταν και η «απαίτηση» της LGTB κοινότητας εδώ και 20 χρόνια, που η σειρά ήταν δημοφιλής.

Μιας και είπαμε Gabriella, να θυμηθούμε και την υπέρτατη σκηνή:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *