Έρχεται το SEGA Mega Drive Mini μέσα στο 2018 για full nostalgia porn

Έρχεται το SEGA Mega Drive Mini μέσα στο 2018 για full nostalgia porn

Νοσταλγία… Η λέξη που κινεί τα νήματα στη δεκαετία από το 2010 και μετά (κυρίως). Σειρές, ταινίες, αλλά το ίδιο το gaming, πατάει πάνω στις ευαίσθητές καρδιές των 30+ που αναπολούν ήδη τη χαμένη τους νιότη, αλλά και τους μικρότερους, τους περίεργους που θέλουν να δούν πώς μας κρατούσαν απασχολημένους ώρες, κάτι πιξελιασμένα σχεδιάκια με δισδιάστατες κινήσεις. Σε αυτόν τον δρόμο που χάραξε πρώτη η Nintendo, συνεχίζει η Sega με την κυκλοφορία του SEGA Mega Drive Mini.

Το κλασικό Sega Mega Drive (ή Genesis στην αμερικανική εκδοχή του) κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 29 Οκτωβρίου του 1988 και η νέα μίνι εκδοχή του, θα είναι η μικρότερη κονσόλα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρία και θα είναι φορτωμένη με τα καλύτερα παιχνίδια που γνωρίσαμε (εκτός θα είναι σίγουρα το Sonic 3 όμως, λόγω δικαιωμάτων με την μουσική του). Ακόμα ωστόσο δεν ξέρουμε ακριβή hardware χαρακτηριστικά πέρα από το γεγονός ότι θα δέχεται κάποιες από τις παλιές κασέτες, στην ευρωπαϊκή version του, σύμφωνα με το Polygon.

Ωραία θα πείτε τώρα. Μα, στο Public κυκλοφορεί ήδη μια τέτοια κονσόλα σας ακούμε να ρωτάτε. Τι γίνεται ρε παιδιά;

Η απάντηση είναι πως αυτή η μικροκονσόλα, δεν είναι made by Sega και τα reviews για αυτήν την… side προσπάθεια από την At Games δεν είναι η καλύτερη, πράγμα που οδήγησε την μαμά-εταιρία να ασχοληθεί και πάλι με την actual κατασκευή κονσολών (σε συνεργασία με την At Games όμως). Η συγκεκριμένη εταιρία έφτιαξε και αντίγραφο του Game Gear, πάλι της Sega, αλλά και του θρυλικού Atari.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *