Έρχεται εικονογραφημένη έκδοση του A Song of Ice and Fire

Έρχεται εικονογραφημένη έκδοση του A Song of Ice and Fire

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]αν σήμερα, πριν είκοσι χρόνια, την 1η Αυγούστου του 1996 ο George R.R. Martin έκδωσε το πρώτο βιβλίο της σειράς A Song of Ice and Fire με τον υπότιτλο, A Game of Thrones.

Προς τιμήν των δύο δεκαετιών γεμάτα γαλανομάτικα zombies, δράκους, Starks, Lannister και άλλους με ονόματα που απλά δεν γράφονται, αν ναι και το πιο πετυχήμενο show στην τηλεόραση (μετά το The Walking Dead βάσει επίσημων τηλεοπτικών θεάσεων), ο Martin ανακοίνωσε πως στις 18 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει μια special εικονογραφημένη έκδοση του πρώτου βιβλίου που όλα ξεκίνησαν.

Το βιβλίο θα περιέχει 73 ασπρόμαυρες εικόνες και 8 έγχρωμες. Παραπάνω από τις μισές, οι 48 θα είναι ολοκαίνουργιες, ενώ οι υπόλοιπες θα προέρχονται από concept art μέσα από τα ice And Fire ημερολόγια που κυκλοφορούν καθώς και μερικές από τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Όπως τονίζει ο Martin, αυτό δεν είναι κάτι που κάνει πρώτη φορά, ωστόσο είναι κάτι καιρνούργιο γι αυτόν, μια εικονογραφημένη έκδοση να μην έχει έναν artist αλλά πολλούς, ώπος τους John Picacio, Paul Youll, Gary Gianni, Didier Graffet, Victor Moreno, Michael Komarck, Arantza Sestayo, Magali Villeneuve, Ted Nasmith, Levi Pinfold, Marc Simonetti κ.α.

Έχουμε νέα για το Winds Of the Winter; ΟΧΙ!

Ο διάσημος συγγραφέας ανάφερε και τη διαδικασία του 6ου βιβλίου, The Winds of The Winter χωρίς ωστόσο να υπάρχει κ΄’αποιο νέο γι αυτό; Ποτέ τελειώνει; Άγνωστο. ωστόσο έχει πλάκα πως αναφέρει ότι το αρχικό σχέδιο του ήταν το A Song of Ice and Fire να ήταν μια τριλογία που κάθε χρόνο θα έβγαινε η συνεχεία. Μια τριετία δηλαδή. Πέρασαν 20 χρόνια και 5 βιβλία από τότε.

Για να χαλαρώσετε δείτε μερικά από τα σχέδια που θα έχει το βιβλίο:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *