Τον επόμενο Μάρτιο θα πούμε το οριστικό αντίο στον Hugh Jackman σαν Wolverine: Logan και μετά από 16 χρόνια, σχεδόν συνεχής παρουσίας στο πρώτο comicbook movie σύμπαν της προκοπής (έστω και αν τελικά οι X-Men, γενικά έμειναν στα ρηχά).

Απόδειξη για το πόσο επιρροή έχει στις ταινίες, ήταν η guest εμφάνιση του στο X-Men Apocalypse που ενώ σαν timeline δεν κολλούσε και πολύ, έδωσε άλλη βαρύτητα.

Κάποιοι κωλόφαρδοι είδαν τα πρώτο 40 λεπτά του Wolverine: Logan σε ειδική δημοσιογραφική προβολή και όλοι μιλάνε πια για την καλύτερη ταινία Wolverine. Αλλά δεν είναι superhero. Να περιμένουμε κάτι σαν Western. Φυσικά και έχει κομμάτια της ιστορίας, Old Man Logan αλλά με μια κινηματογραφική υφή (δηλαδή όχι αντιγραφή πάνελ-πάνελ).

Επίσης μάθαμε πως Ο Richard E. Grant θα υποδυθεί τον Dr. Zander Rice στο Wolverine: Logan.

Ο Hugh Jackman αποκάλυψε τον χαρακτήρα χθες στο Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Grant με τον υπότιτλο “Rice. Logan. 3.3.17.” Ο Dr. Rice είναι ένας απ’ τους βασικούς ερευνητές που συμμετείχαν στην δημιουργία του γυναικείου κλώνου Wolverine X-23, την οποία θα υποδυθεί υποδυθεί η Dafne Keen. O Grant μπήκε στο cast τον Απρίλιο ως ένας τρελός επιστήμονας και ενώ πολλοί υποπτεύονταν ότι θα ήταν ο Dr. Rice, τίποτα δεν ήταν επίσημο μέχρι σήμερα.

O χαρακτήρας του Grant δεν θα είναι ο μόνος αντίπαλος της υπόθεσης καθώς ο Boyd Holbrook του “Narcos” αποκαλύφθηκε προηγουμένως ως ο “βασικός αντίπαλος” της ταινίας. Ο Holbrook θα υποδυθεί τον Donald Pierce, ένα ρομπότ που θα διατελεί ως White Bishop και White King στο The Hellfire Club.

To Wolverine: Logan πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου 2017.

Διαβάστε μερικά από τα tweets ενθουσιασμού για την προβολή αυτή!