Ναι, το ξέρουμε ότι πολλοί θα πείτε: Ουφ, ευτυχώς. Γιατί δεν έχετε πια εμπιστοσύνη στη Warner Bros και στον Zack Snyder ή τέλος πάντων, έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον Ben Affleck που εκτός του να υποδυθεί τον Batman, θα το σκηνοθετήσει κιόλας, ενώ γράφει και το σενάριο.

sequel της Justice LeagueΩστόσο ένα project σαν την Justice League είναι τεράστιο. Αν, λέμε, αν είναι αντικειμενικά καλό το αποτέλεσμα; Όλα, αλλάζουν θα πείτε…

Το Hollywood Reporter αναφέρει πως αρχικά η καθυστέρηση και η μετατόπιση του sequel της Justice League οφείλεται σε ένα project που θέλει να κάνει ο Snyder, που ονομάζεται The Last Photograph και το ετοιμάζει από τα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Ένα πολεμικό δράμα που εξελίσσεται στο Αφγανιστάν με αμερικανικές ειδικές δυνάμεις (america fuck yeah).

Έτσι, λόγω αυτής της ταινίας, αλλά και μάλλον γιατί ο Batfleck είναι έτοιμος να μας φέρει τον Batman, μέσα στο 2017 ξεκινάει η παραγωγή για τον άνθρωπο-Νυχτερίδα και το sequel της Justice League που είχε αρχικά ημερομηνία προβολής 14 Ιουνίου 2019… πέφτει στη λήθη.

Σε αυτή την ημερομηνία θα δούμε άραγε τον Batman;