Έλα τώρα, μη μας κάνεις τον δύσκολο. Θες spin off του Game of Thrones και μόνο όταν έρχεται η συζήτηση σε μια cool παρέα και δεν θες να φανείς πεινασμένος tv binge zombie, λες ότι οκ, δεν θα είναι κάτι σημαντικό.

Τι θα έλεγες όμως αν και το HBO το ήθελε; Θα έβγανες με το βρακί στο μπαλκόνι να θριαμβολογήσεις; Είμαστε σε καλό δρόμο γι αυτό. Βάλε πάλι το παντελόνι σου όμως για την ώρα, γιατί το κανάλι είναι μέσα στο εγχείρημα του Spin Off αρκεί να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να το τρέξουν. Από τους παραγωγούς, μέχρι (κυρίως) τους σεναριογράφους.

Ο νέος πρόεδρος του προγράμματος του HBO, Casey Bloys μιλώντας στο Hollywood Reporter, τόνιζε πως, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του που δεν ήθελε να ακούσει: «Υπάρχουν τόσα ανεξερεύνητα μέρη και υποθέσεις να καταπιαστούμε. Για μας το θέμα είναι βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο για να το γράψει. Σε έναν τέλειο κόσμο, το Game Of Thrones θα συνέχιζε σαν βασική ιστορία και δεν θα έπρεπε να σκεφτόμαστε το spin off».

Και είδατε που δυο φορές γράψαμε για το σενάριο ενός spin off. Ναι, αυτό σημαίνει πως τα υπάρχοντα αφεντικά του Game Of Thrones, David Benioff and D.B. Weiss, δεν ενδιαφέρονται να ηγηθούν σε κάτι τέτοιο.

Όπως είχαν τονίσει και παρασκηνιακά στη βράβευση του show στα Emmy, ο κύκλος τους τελειώνει μαζί με το Show στην 8η σεζόν.

Ελάτε τώρα πείτε. Δεν θα ήταν μια σπουδαία ιστορία για τον Mad King ή τον… Wun Wun;