Οι φήμες πολλές, οι ελπίδες περισσότερες. Και ήρθε και επισημοποίηση. Ο πιο αναγνωρίσιμος villain του κινηματογράφου, ο Darth Vader επιστρέφει στο σύμπαν του Star Wars και συγκεκριμένα στο Rogue One: A Star Wars Story.

Όπως έχει εξώφυλλο το EW ότι ο Σκοτεινός Άρχοντας των Sith, Darth Vader, θα είναι θα δώσει το παρών χωρίς ωστόσο να ξέρουμε πόσο screentime θα έχει.

Ωστόσο θα είναι η μεγάλη απειλή για τη Jyn Erso και τους επαναστάτες της στη προσπάθεια τους να κλέψουν τα σχέδια του Death Star!

Το «Rogue One: A Star Wars Story» τοποθετείται πριν από τα γεγονότα της ταινίας του 1977 “Star Wars Episode IV: A New Hope”.

Επίσης, ο Mads Mikkelsen θα υποδύεται τον πατέρα της Jyn Erso, ο οποίος είναι ένας επιστήμονας με γνώσεις που και οι 2 αντιμαχόμενες πλευρές επιζητούν.

Μεγάλη είδηση και για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Forest Whitaker, καθώς θα είναι ο Saw Gerrera που ήταν από την animated ταινία The Clone Wars. Αυτό και αν είναι αναβάθμιση. Ο Gerrera ήταν ένας πολεμιστής του πλανήτη Onderon και μαχητής της ελευθερίας του ενώ έχει εκπαιδευτεί από τον Anakin Skywalker αλλά και τον Obi Wan.