Σε ένα γαλαξία μακριά (ή όχι και τόσο τέλος πάντων), η νέα ταινία spin off Star Wars που ετοιμάζεται, για την ιστορία του Han Solo, επέλεξε την Emilia Clarke σαν πρωταγωνίστρια.

Η ηθοποιός του Game Of Thrones στο ρόλο της Daenery, θα παίξει την τρίτη της παρέας των μικροαπατεώνων, στο πλευρό των Alden Ehrenreich (Han Solo) and Donald Glover (Lando Calrissian.

Στο ρόλο αυτό δοκιμάστηκαν πριν κοπούν στην τελική επιλογή οι Tessa Thompson (Selma – Creed), Naomi Scott (Power Rangers) και η κόρη του Lenny Kravitz, Zoe.

Οι παραγωγοί και σκηνοθέτες Phil Lord και Chris Miller που γράφουν και το σενάριο, δοκίμαζαν και το Σεπτέμρβιο αρκετές ηθοθποιύς, με απογηοτευτικά (τότε) αποτελέσματα.

Η ταινία θα είναι επίσης χρονικά, ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα #3 (Ravenge Of  The Sith) και #4 (A New Hopr) και περίπου παράληλη με την ιστορία του επερχόμενου, Rogue One που έρχεται το Δεκέμβριο στους κινηματογράφους.

Η Emilia Clarke βρίσκεται ακόμα σε γυρίσματα με το Game Of Thrones για τη season 7. Το άτιτλο ακόμα spin off film θα ξεκινήση την προπαραγωγή τον ερχόμενο Ιανουάριο, και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2018, μετά την προβολή του Star Wars #8. (Και παράλληλα με το Infinity Wars της Marvel).

emilia clarke