Όταν έχεις μάθει να ποστάρεις μόνο κώλους

Όταν έχεις μάθει να ποστάρεις μόνο κώλους

Έσκασε θεματάκι χτες στο Metal Injection, στο Metal Sucks και δεν ξέρω που αλλού για τον «αγαπητό» φασίστα, Phil Anselmo πως το κανάλι του στο youtube έκανε subscribe σε ακροδεξιά preaching κανάλια. Τρέξανε τα ελληνικά site του κώλου (στην κυριολεξία, καθώς μόνο κώλους προωθούν), να το αναπαράγουν έτσι. Χωρίς έρευνα. Το ότι ο Phil πιστεύει σε αυτά που πιστεύει, δεν είναι πια είδηση.

Clickbait που λένε και στο χωρίο μου.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι εξ αρχής.

Κάνει το School Of Rock copy paste θέματα;

Φυσικά, όπως όλοι. Θέματα για μουσική, για ταινίες, για comics. Όταν όμως πρόκειται για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που είναι τα πολιτικο-κοινωνικά πιστεύω κάποιου, σε μια κοινωνία που βράζει, πατάμε λίγο φρένο και κάνουμε μια ψευτοέρευνα να δούμε τι ακριβώς παίζει. Δεν έχει σημασία πως στην άκρη της Ευρώπης που είμαστε, δεν θα νοιαστεί ο -κάθε- Anselmo.

Το κάνουμε γιατί έτσι είναι το σωστό.

Φυσικά και κράξαμε όταν ο Anselmo χαιρετούσε ναζιστικά στη συναυλία για τη μνήμη του Dimebag και κράξαμε ακόμα πιο πολύ όταν προσπάθησε να το πάρει πίσω με δικαιολογίες του τύπου: «Συγνώμη, ήμουν πιωμένος και δεν ήξερα τι έκανα». Ενώ όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι πιστεύει.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορείς κάθε βήμα που κάνει να το κρίνεις τόσο αβασάνιστα, όπως έκανε το Metal Injection και κάθε κωλόμέσο και απλά να κοπιάρεις την είδηση.

Είναι ο Anselmo φασίστας και μαλάκας (γενικά και ειδικά – αφού είναι φασίστας);

Προφανώς είναι.

Προβάλεις σαν μέσο που είσαι, ολόκληρη την είδηση;

Όχι, γιατί είσαι βλάκας όσο και ο Anselmo.

Ο λογαριασμός αυτός, δεν λέγεται Phil Anselmo. Καλά ως εδώ; Μπορεί να τον διαχειρίζεται ο καθένας. Από εκεί φυσικά έκανε τα σχόλια όταν ένας οπαδός ανέβασε το απόσπασμα με το ναζιστικό χαιρετισμό και από εκεί ανέβασε το video με την «απολογία» του.

Αυτός ο λογαριασμός έκανε subscribe σε ναζιστικά κανάλια, αλλά αυτός ο λογαριασμός έκανε subscribe και σε κανάλια μαύρων stand up comedians, σε σκεπτόμενων αντι-ρατσιστών και σε αθεϊστικά με ό,τι και αν σημαίνει αυτό (κατά πάσα πιθανότητα, τίποτα). Και όταν δεν το αναφέρεις αυτό, σε μια πρόταση όπως το γράφουμε τώρα, είσαι εγκάθετος -αν έχεις γνώση- ή απλώς copy paster (trademark) που δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα.

Μπορεί να το έκανε κάποιος άλλος που διαχειρίζεται τον λογαριασμό; Μπορεί να το έκανε ο ίδιος για να ρίξει στάχτη στα μάτια (με τους μαύρους stand up comedians).

Μπορεί ναι, μπορεί όχι, δεν με νοιάζει. Η τελευταία κίνηση του λογαριασμού του ήταν το ναζιστικό κωλο-κάναλο. Αλλά όταν έχεις μάθει να ποστάρεις κώλους, κάνεις κώλο, όλα τα θέματα.

Και δεν κάνω μαθήματα δημοσιογραφίας, γιατί αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι keyboard fighting.

Και Phil Anselmo, ένα μήνυμα χωρίς χρέωση από μια χώρα που πλήττεται από μεταναστευτικό πρόβλημα, επειδή έκανες un-subscribe στο κώλοκάναλο λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, αποδεικνύεις ότι απλά είσαι ένας φοβητσιάρης μαλάκας φαστιστάκος με πολύ μίσος και φόβο στην καρδιά σου. Δεν πίστευες ούτε λέξη από την «απολογία» σου και ως συνήθως, όπως όλα τα φασιστοειδή κουραδόπαιδα όπως εσύ, είσαι κότα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *