ΦantastiCon | Ποιος περιμένει τώρα το επόμενο;

ΦantastiCon | Ποιος περιμένει τώρα το επόμενο;

Λογικό να περάσει νεράκι το Σαββατοκύριακο του ΦantastiCon, αφού νεράκι πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος που μεσολάβησε γι αυτό, από το 1ο φεστιβάλ.

Ένα διήμερο, πραγματικό πανηγύρι. Δεν ξέρω αν ήμασταν χαμένοι στην παραζάλη του μικρόκοσμού μας, αλλά για μένα που είχα το διττό ρόλο του συγγραφέα-πωλητή/εκπροσώπου της Rising Star Promotions και κυριολεκτικά πέρασα στους διαδρόμους και τα λαγούμια της Ελληνοαμερικανικής ένωσης, 24 ώρες (9.30-21.30 Χ 2), ήταν μια εμπειρία που μόνο ζεστασιά φέρνει η θύμηση της.

Τα χαμογέλα και η περιέργεια του κόσμου, η χαρά στα μάτια όσων αποκτούσαν το (fantasy) αντικείμενο του πόθους τους ή όσοι επένδυαν σε κάτι άγνωστο και τρομακτικό (νέο έλληνα συγγραφέα), ήταν πραγματική τροφή για την ψυχή.

Είναι ευτυχές γεγονός ότι έστω στην ηλικία που βρίσκομαι (στην ηλικία του Clark Kent του κατά Zack Snyder ευαγγέλιο), βρέθηκε ο χώρος στον οποίο αισθάνομαι απολύτως άνετα.

Βέβαια, ίσως αυτή την τελευταία πρόταση να μην την πιστέψουν απόλυτα όσοι παρευρεθήκαν στην παρουσίαση του βιβλίου μου, στις 16.00 του Σαββάτου. Η πρώτη παρουσίαση της «Εκδίκησης» του Ιάσονα Λεμονιάτη ήταν σύντομη και awkward μιας και δεν είχα ξαναμιλήσει ΠΟΤΕ σε κοινό και γενικά δεν είμαι ο cool τ ύπος που κυριαρχεί σε ένα stage. Το γεγονός όμως πως κατάφερα, χωρίς σημειώσεις, να βγάλω το προγραμματισμένο εικοσάλεπτο, ήταν δείγμα του ότι ένιωθα, αν όχι άνετα, αρκετά safe. Την επόμενη φορά, θα είναι καλύτερα.

Ήταν επίσης απόλαυση να χαριεντίζεσαι ρε παιδί μου, με ανθρώπους που μοιράζονται την τρέλα σου. Συνάδελφους στο σκοτεινό πάρκο, που κατοικοεδρεύει στο πίσω μέρος των ματιών μας. Από εκεί που ξεπηδάνε οι εφιάλτες μας και τους ξεφορτωνόμαστε μέσα σε χιλιάδες λέξεις και εκατοντάδες σελίδες.

Και όμως έγραψα και στο FB μου, δεν γίνεται ΦantastiCon χωρίς loot. Και τώρα; Έρχεται η σειρά του πρώτου live των The Rocking’ Dead.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε για τα 3000+ likes στο FB Fanpage μας. Έρχονται πολλές και καλές αλλαγές.


Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *