Φήμες για τη σειρά The Punisher να ξεκινά μέσα στο 2017

Φήμες για τη σειρά The Punisher να ξεκινά μέσα στο 2017

[dropcap size=dropcap]Χ[/dropcap]αμός γίνεται τις τελευταίες ώρες από τους οπαδούς του τρίπτυχου Netflix-Marvel TV-The Punisher (στους οποίους φυσικά και ανήκουμε και εμείς) αφού υπάρχει έντονη φημολογία πως η σειρά του Frank Castle θα έρθει νωρίτερα απ’ ότι ανέφεραν πρόσφατα reports.

Για την ακρίβεια το EW πριν ένα μήνα περίπου είχε γράψει πως πρώτα θα έρθουν οι σειρές (μετά τον Luke Cage φυσικά στις 30 Σεπτεμβρίου) Iron Fist και Defenders και μέσα στο 2018, οι νέες σεζόν για Daredevil (θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους Defenders ωστόσο), Jessica Jones και η πρώτη σεζόν για τον Punisher.

Το Netflix ωστόσο ανανέωσε τις πληροφορίες για το πρόγραμμα του και έβαλε τον Punisher με ημερομηνία 2017 και την ανάλογη περιγραφή

After the murder of his family, Frank Castle is both haunted and hunted. In the criminal underworld, he’ll become known as The Punisher.

Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι επίσημο, αν δεν υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Αν και όπως θυμάστε, η σειρά Punisher είχε σχεδόν ανεπίσημα ανακοινωθεί το καλοκαίρι του 2015, αλλά η οριστική ανακοίνωση έφτασε το Πάσχα του 2016. Επίσης έχει αξία να αναφέρουμε πως αν και αρχικά είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο παρουσίας του Punisher στους Defenders, από φήμες και πάλι, βγαίνει ότι αυτή η απόφαση, μάλλον δεν είναι οριστική.

Διαβάστε ακόμα: Τι θέλουμε να δούμε από τη σειρά The Punisher

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *