Υπάρχουν τρελοί που θέλουν ακόμα τον Lucas στο Star Wars

Υπάρχουν τρελοί που θέλουν ακόμα τον Lucas στο Star Wars

[dropcap size=dropcap]Λ[/dropcap]οιπόν, είδατε το Star Wars: Force Awakens; Αν όχι να το δείτε. Δεν χρειάζεται να είσαι Star War Geek για να σου αρέσει. Και αυτό γιατί έβαλε το χεράκι του J.J. Abrams που παρά τις ατυχίες που είχε στο παρελθόν (Star Trek), είναι καλός σκηνοθέτης.

Σε αντίθεση με τον George Lucas που ναι μεν -και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει αυτό- είναι ο δημιουργός ενός από τα μεγαλύτερα franchise που ξεπερνά πολύ τα κινηματογραφικά πλαίσια, αλλά ρε παιδιά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ. Ούτε τώρα ούτε ποτέ.

Και όμως μερικοί θέλουν να τον δουν πίσω στη νέα τριλογία. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Lucas σκηνοθέτησε το New Hope του 1977 που ναι μεν ήταν πολύ καλό, αλλά υποδεέστερο από τις άλλες 2 ταινίες της original τριλογίας που σκηνοθετήθηκαν από τους Irvin Kershner και Richard Marquand. Και φυσικά, ήταν ο γενικός κουμανταδόρος (από σκηνοθεσία μέχρι καντινιέρης) στην prequel τριλογία. Ενδιάμεσα του 1977 και του 1999 (Phantom Menace) αρνήθηκε να δείξει τις σκηνοθετικές του αρετές (πφ) σε ταινίες και project που δεν είχε τον πρώτο λόγο σε όλα. Και το μόνο που έκανε είναι να βγάζει merchandise και παιχνίδια.

Φυσικά εισέπραξε και 4 δις δολάρια όταν πούλησε τα δικαιώματα της Lucas Films στην Disney. Που σημαίνει ότι δεν ήθελε άλλο το βάρος οτυ πάνω του και είχε φτάσει η ώρα να πάρει το εφάπαξ (και καλά έκανε). Η Disney από την άλλη που την έκραζαν ότι θα βάλει τον… Mickey Mouse να πιλοτάρει, παρουσίασε εξαιρετικό δείγμα αφοσίωσης στην μυθολογία του Star Wars, παρά τη γκρίνια του Lucas («Τους είπα τις ιδέες μου αλλά με αγνόησαν»).

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ! Και το αποτέλεσμα το αποδεικνύει. Παρόλο αυτά, υπάρχει ένα trend αυτή τη στιγμή στο internet για συλλογή υπογραφών ώστε ο Lucas να αναλάβει το Episode 9 αντί του Colin Trevorrow (Jurassic World).

Δεν νομίζουμε πως τελικά θα ενδώσει η Disney σε μια χούφτα fanboys, όσο και να μεγαλώσει ο αριθμός τους γιατί η παράδοση έχει και κάποια όρια guys. George Lucas σε τιμούμε για αυτό που έφτιαξες, αλλά το χειρίζονται άλλοι καλύτερα τώρα. Βγάλτε το σκασμό όλοι.

Related post

2 Comments

  • Ρε αει τραβα και γ@μήσου 3μάλακα!

    Υ.Γ. Το ”αποτέλεσμα” του TFA ειναι για τον πούτsο!Ακριβώς ό,τι ήθελες δλδ…

    • Μεγάλε το έκανα μια φορά και βγήκες εσύ. Τα φιλία μου στη μαμά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *