Το The Walking Dead έστειλε το πέναλτι στο δοκάρι

Το The Walking Dead έστειλε το πέναλτι στο δοκάρι

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Scott Gilmbe, ο Robert Kirkman και το παρεάκι τους, έδειξαν σημάδια σαδισμού. Ποιος Negan ρε παιδιά; Που παρεμπιπτόντως ήταν τέλειος… Ο Jeffrey Dean Morgan απογείωσε τον ρόλο και έδειξε πόσο καλά γράφει το στιλ του αλλα και η μούρη του σαν Villain.

Οι δημιουργοί, παραγωγοί και οι καθαρίστριες του The Walking Dead τελείωσαν τη σεζόν με γαμημένο Cliffhanging και άντε στο διάολο. Μας φορτίζεται συναισθηματικά, κλαίμε σαν τις μωρές παρθένες και όταν φτάνεις στην ολοκλήρωση και τον πεμπτουσιακό, οργασμό του τρόμου, ρίχνεις μαύρο; Αλήθεια τώρα;

ΟΚ, παίζεις με τους κανόνες της τηλεόρασης. Δεν μπορείς να δείξεις πολύ gore. ΔΕΙΞΕ ΔΡΑΜΑ. Δείξ’ τους να κλαίνε πάνω από το πτώμα του… Δεν ξέρουμε ποιου!!!

Όχι, φίλοι μου. Θέλατε να γράψετε ιστορία; Δεν τα καταφέρατε, συγνώμη. Παίξατε ωραία τη μπάλα σας, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο (την παρουσίαση του χειρότερου Villain) και στο 90’+3 κερδίζεται το πέναλτι. Και ο παίκτης σας (σκηνοθέτης και όλοι σας), τραντάζει το δοκάρι και το ματς τελειώνει. Δεν χάσατε το ματς, αλλά χάσατε την ευκαιρία να το κερδίσετε. Και αυτή η ευκαιρία δεν γυρνάει πίσω πια.

Είτε είναι ο Rick, είτε είναι ο Daryl (καλά τους άλλους δεν τους αναφέρω καν), αυτή η ενέργεια σας, ώστε να μας αναγκάσετε σε παραφιλολογία όλο το καλοκαίρι, δεν σας βάζει σε ΑΥΤΗ τη λίστα. Τη λίστα με τους πιο σοκαριστικούς και ιστορικούς θανάτους στην TV. To χάσατε το τρένο. 

Χτίσατε ένα τρομερό επεισόδιο. Ένα mini horror movie, που οι ήρωες καταλήγουν στα χέρια του phycho serial killer. Αυτό με τους μπλοκαρισμένους δρόμους ήταν ΆΡΙΣΤΟ χτίσιμο έντασης.

Τα σφυρίγματα στο δάσος; ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ! Από τις καλύτερες σκηνές που έχουμε δει ποτέ!

Η κατάρρευση και η αποδόμηση του Rick; Θεϊκή.

Το τέλος; ΣΚΑΤΑ! ΣΚΑΤΑ! ΣΚΑΤΑ!

Cliffhanging με ορίζοντα τους γαμημένους 7 ΜΗΝΕΣ που δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μην γίνει κάποια διαρροή και να το μάθουμε από φήμες και δηλώσεις, είναι απλά σαδισμός προς τους οπαδούς.

Not cool! Not cool, AT ALL!

Και κλείνουμε εδώ.

Πιο αργά θα ανεβάσουμε την ανάλυση για το ποιον έφαγε τελικά ο Negan αλλά…

Στα διάλα.

Υ.Γ. Βάζω στοίχημα ότι σε 2-3 χρόνια από τώρα, κάποιος θα κάνει τη δήλωση: «Το μετανιώσαμε που δεν έγινε αλλιώς…».

Υ.Γ. 2 Για να μην νομίζεται πως τα παραλέμε, στο IMDB το επεισόδιο είχε 7.1 όταν γραφόταν το κείμενο, ενώ ειδικά σε αυτή τη σεζόν, όλα είχαν σχεδόν 9+. Δυσαρεστήσατε πολύ κόσμο κύριοι.

Υ.Γ. 3 Και όχι, μην το συγκρίνεται με το cliffganger του Game Of Thrones. Ο Jon Snow σκοτώθηκε. Αν θα γυρίσει σαν White Walker, σαν αερικό ή σαν κλανιά, είναι άλλο θέμα. Αλλά ο θάνατος του, απεικονίσθηκε.

Υ.Γ. Φοβερή υποκριτική από τον camera man που έτρωγε τις ροπαλιές. Εύγε…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *