Το Infinity Wars θα σημαίνει το τέλος βασικών ηρώων που αγαπήσαμε

Το Infinity Wars θα σημαίνει το τέλος βασικών ηρώων που αγαπήσαμε

[dropcap size=dropcap]Γ[/dropcap]ράψαμε πριν λίγες ώρες για την πιθανότητα της Captain Marvel να κάνει το ντεμπούτο της στο MCU, ένα χρόνο νωρίτερα από την προγραμματισμένη solo ταινία της. Εκεί, στην τρίτη ταινία Avengers. Στο Infinity Wars.

Γενικά, μετά και την τέταρτη ταινία Avengers που θα κάνουν ντεμπούτο ακόμα περισσότεροι χαρακτήρες, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος παρέα με τη Phase 3 της Marvel. Και μιλάμε για τους Chris Evans, Robert Downey Jr., και Chris Hemsworth που τότε, θα τελειώνουν και τα συμβόλαια τους.

Έφτασε ο καιρός που η ιστορία που άνοιξε το 2008 και ο Iron Man, θα κλείσει το 2019, 11 χρόνια γεμάτα επικές ιστορίες που γέμισαν τα βράδια μας. Στενάχωρο που γράφουμε αυτές τις λέξεις, αλλά ότι δεν εξελίσσεται, είναι καταδικασμένο να πεθάνει.

Και για να μην πεθάνει το MCU, πρέπει να υπάρξουν συγκλονιστικές αλλαγές στα storylines και τα πρόσωπα που όλα θα προκύψουν από τη mega σύγκρουση με τον τρελό τιτάνα Thanos. Σύμφωνα με τον Vin Diesel, επιβεβαιωθήκαν πως θα είναι και οι Guardians Of The Galaxy στην ταινία, οπότε καταλαβαίνετε.

O Anthony Russo παραδέχτηκε πως αυτός είναι και φυσιολογικός κύκλος να κάνει η ιστορία. Να κλείσει δηλαδή ένα τεράστιο κεφάλαιο μαζί με τον Thanos και το πράγμα να προχωρήσει μπροστά με νέα πρόσωπα.

Αυτό ίσως σημαίνει θάνατος σε αγαπημένους μας χαρακτήρες. Και αν το βλέπουμε δύσκολο για Tony Stark ή Thor, το θεωρούμε βέβαιο για τον Captain. Μετά από τόσες μάχες και έναν πόλεμο που δεν τέλειωσε ποτέ για αυτόν, να πάει να βρει την Agent Carter για τον χορό τους.

Όπως τονίζει ο Russo, όλοι οι χαρακτήρες που θα επιλεγούν γι αυτές τις δυο ταινίες -και είναι πολλοί, θα έχουν να κάνουν με κλείσιμο ή άνοιγμα νέων ιστοριών. Ανάλογα τα ένσημα τους στο MCU μέχρι τώρα.

Ο μόνος από τους παλιούς που θα έχει συμβόλαιο μετά και την τέταρτη ταινία Avengers που ακόμα δεν έχει τίτλο, θα είναι ο Sebastian Stan που ήδη ξέρουμε ότι θα εμφανιστεί στο Infinity Wars. O The Winter Soldier έχει συμβόλαιο για 9 ταινίες και όπως ξέρουμε έχει εμφανιστεί σε τρεις. Ίσως ο Black Panther να είναι η τέταρτη και το Infinity Wars η 5η, αν δεν προκύψει άλλη ενδιάμεσα.

Τι σημαίνει αυτό; Θάνατος του Captain Rogers και ο κολλητός τους αναλαμβάνει σαν Captain America;

Θεωρίες, φήμες και παραφιλολογία. Το σίγουρο είναι πως το σύμπαν που αγαπήσαμε, βαδίζει πλέον προς το τέλος του.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *