Το Infinity Wars δεν θα έχει ούτε X-Men, ούτε Captain America

Το Infinity Wars δεν θα έχει ούτε X-Men, ούτε Captain America

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι δηλώσεις των Russo Brothers για την προώθηση των DVD και Blu Ray έρχονται σε ρυθμό πολυβόλου, αφού κάθε μέρα βρίσκεις διάφορα κατεβατά και ευτυχώς, τις περισσότερες φορές δεν είναι αναμασήματα αλλά απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για το MCU.

Και έχουμε και λέμε… Τι λένε οι σκηνοθέτες του Winter Soldier και του Civil War για τις φήμες που ήθελαν τους X-Men να έρχονται στο Infinity Wars, με μια συμφωνία των studio Fox και Marvel, τύπου Marvel-Sony για τον Spider-Man. Ίσως γίνει κάποτε αυτό στο μέλλον, όχι άμεσα όμως. Και ιδιαίτερα, όχι για την 3η ταινία Avengers.

Επίσης, σε αυτή την ταινία δεν θα υπάρχει Captain America. Μην τρομάζετε… Ο Chris Evans θα συμμετέχει κανονικά, αλλά τα γεγονότα στο Civil War τον έχουν αποκαθηλώσει από Captain. Θα είναι απλά ο Steve Rogers, ο φίλος του Tony Stark που του είχε δώσει υπόσχεση πως θα βρεθεί, όπου τον χρειαστεί. Και τι καλύτερο, από τον mad titan, Thanos;

Οι δηλώσεις των Russo Brothers για τους X-Men:

Απ’ όσο ξέρουμε, δεν υπάρχουν συζητήσεις για τους X-Men. Δεν γνωρίζουμε αν παρασκηνιακά υπήρξαν ή υπάρχουν ακόμα κάποιες επαφές, ωστόσο δεν είναι τίποτα επίσημο. Η συνεργασία Sony και Marvel, έγινε δυνατή λόγω της πολύ καλής προσωπικής σχέσης των Kevin Feige και Amy Pascal. Έτσι καταφέραμε τον Spider-Man. Χρειάζονται πολύ ειδικές καταστάσεις για να επιτευχθούν συγκεκριμένα projects.

Ενώ για τον Captain America:

Όταν πέταξε την ασπίδα μετά την προτροπή του Iron Man στο Civil War, ήταν μια κίνηση πως και ο ίδιος δεν είναι πια αυτό που υποδηλώνει η στολή του.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε καθόλου τον Steve Rogers μέχρι το Infinity Wars, ενώ στο Black Panther φαίνεται πως θα δούμε τον Winter Soldier; Μένει να δούμε…

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *