Τι ρόλο θα έχει ο Batman στο Suicide Squad;

Τι ρόλο θα έχει ο Batman στο Suicide Squad;

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο ότι θα εμφανιστεί ο Batman στο Suicide Squad στην προσπάθεια της DC και της Warner για ένα ενοποιημένο cinematic universe, το ξέραμε από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων. Τα leaked video από την σκηνή με τον Joker και την Harley Quinn να τρέχουν με το αυτοκίνητο και ο Batman να βρίσκεται στην οροφή, είναι υπέρ του δέοντος πολλά.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης, David Ayer τονίζει αρχικά πως πολλά απ’ όσα έχουν ακουστεί για τον ρόλο του Batman, δεν έχουν βάση για ένα και κύριο λόγο. Η οπτική γωνία της ταινίας είναι μοναδική στην απεικόνιση (για όση διάρκεια έχει αυτή) του νυχτόβιο θηλαστικού με κολλάν. Και αυτό γιατί, όλες οι ταινίες μέχρις στιγμής είχαν τον Batman σαν σημείο αναφοράς. Ενώ στο Suicide Squad, όχι.

«Μέχρι τώρα βλέπαμε τον Batman σαν τον καλό τύπο. Ήταν ο ήρωας στις ταινίες του. Τώρα θα δούμε την περσόνα που έφτιαξε ο Bruce Wayne για να τρομοκρατεί τις νύχτες τους εγκληματίες. Ένας ψυχολογικός πόλεμος που κάνει τον Batman, για πρώτη φορά, πολύ τρομακτικό».

Όσο για τα πλάνα που έχουμε δει μέχρι τώρα:

«Είναι απλά ένα ψήγμα. Υπάρχουν πολλά κομμάτια στο παζλ ακόμα και απολαμβάνω τις αντιδράσεις του κόσμου που προσπαθούν να φτιάξουν την ολοκληρωμένη εικόνα. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις».

Πριν δυο μήνες περίπου το site Batman News ανέφερε πως ο μασκοφόρος νυχτεριδάνθρωπος θα έχει δυο σκηνές με τον Deadshot. Μία σαν flashback και μία στο παρόν, συναισθηματική (;). Ενώ θα είναι και αυτή η σκηνή που είχε διαρρεύσει πέρσι στο youtube, με τον Batman να καβαλάει το supercar του Joker και να αρπάζει την Harley Quinn, πριν ο Joker το οδηγήσει στον βυθό ενός ποταμού.

Τα πρώτα screenings είναι αρκετά θετικά για την ταινία, παρά τον πανικό που δημιούργησε η είδηση πως είχαν αρκετά reshootings της τελευταίας στιγμής. Βέβαια και για το Batman V Superman, καλά ήταν (έτσι ανέφεραν) οι πρώτες δοκιμάστηκες προβολές.

Το Suicide Squad έρχεται στις 25 Αυγούστου και ΕΔΩ έχουμε ένα νέο international trailer.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *