Τελικά ο Ben Affleck δεν έχει υπογράψει για solo Batman ταινίες

Τελικά ο Ben Affleck δεν έχει υπογράψει για solo Batman ταινίες

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]λο το καλοκαίρι του 2015, βομβαρδιζόμασταν με πληροφορίες για το μέλλον του Ben Affleck στο Universe της DC μετά το Dawn Of Justice και τις δυο ταινίες της Justice League. Πολλοί ανέφεραν πως είχε κλείσει ήδη τη δική του Batman τριλογία

Όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter, o Affleck έχει συμβόλαιο μόνο για τα Justice League ενώ θα κάνει και guest εμφάνιση στο Suicide Squad όπως είχαμε δει σε διάφορα videos.

Αν όλα πάνε καλά, τα αφεντικά της Warner Bros / DC θα κοιτάξουν την περίπτωση του για μια ξεχωριστή ταινία Batman. Μια  πάντως, που ο ίδιος έχει κάτσει και έχει γράψει σενάριο ήδη, ενώ όπως είναι γνωστό, θέλει και να την σκηνοθετήσει.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον στοιχείο για την Justice League, είναι πως η παραγωγή ξεκινάει στις 11 Απριλίου στο Λονδίνο και ενώ όλοι θα βρεθούν εκεί (και ο Henry Cavill/Superman διαβάστε εδώ για τη φημολογία πως θα είναι Villain), δεν φαίνεται να είναι o Jesse Eisenberg. Και γενικά, ο Lex Luthor φαίνεται πως δεν θα έχει ανάμιξη στις ταινίες.

Μάλιστα σε έναν promo λογαριασμό στο Instagram που «τρέχει» η Warner και είναι υποτίθεται της LexCorporations, δημοσιεύτηκε αυτό:

https://www.instagram.com/p/BDmVU_IAh_Y/?taken-by=lexcorpindustries

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *