Ταξιδάκι στην Ιταλία το καλοκαίρι. Για Iron Maiden…

Ταξιδάκι στην Ιταλία το καλοκαίρι. Για Iron Maiden…

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]οτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι το να φέρεις ένα όνομα σαν τους Iron Maiden στην Ελλάδα της κρίσης είναι εύκολο, αλλά διάολε δεν είναι ακατόρθωτο. Είναι απλά ότι είμαστε Ελλάδα.

Δεν ξέρουμε πόσοι από εσάς έχετε πάρει χαμπάρι το χαμό με την προβολή του Star Wars που θα γίνει στην Ελλάδα με μια βδομάδα καθυστέρηση γιατί έτσι γουστάρει η εταιρία διανομής. Μια βδομάδα πτιν 20 χρόνια δεν σήμαινε κάτι, ίσως ήταν και καλά. Μια βδομάδα σε έναν κόσμο που περιφέρεται όμως γύρω από το facebook και τα spoilers είναι καταστροφικό.

Κάπως έτσι λειτουργεί και το συναυλιακό κομμάτι. Είμαστε πεπεισμένοι πως έστω και την τελευταία στιγμή, θα βγει η ανακοίνωση για την έλευση των Iron Maiden στην Ελλάδα. Έστω και αν χρειαστεί να γεννήσουμε από το άγχος. Το θέμα είναι το πως το βλέπουν οι διοργανωτές.

Μια μπάντα σαν τους Iron Maiden θέλει χρήμα. Όχι μόνο για τσέπη αλλά και για το show και τον εξοπλισμό της. Άρα ακριβό εισιτήριο, άρα μικρό το περιθώριο κέρδους. Εκτός και αν γίνει σε γεμάτο ΟΑΚΑ (ποδοσφαιρικό). Μπορεί να γίνει εκεί; Μη βιαστείτε να πείτε ναι, γιατί και οι AC/DC εκεί το 2009 που ακόμα οι τσέπες μας είχαν λεφτά, είχε πολλά κενά καθίσματα στο απέναντι πέταλο.

Από το να σκάμε στην αγωνία για το αν έρθουν ή όχι τελικά, δεν είναι και άσχημο (ή και πολύ ακριβό τελικά) να μπούμε σε ένα αεροπλάνο (από αυτά τα φτηνά που πληρώνεις και το νερό) και να πάμε στην γειτονική Ιταλία που γενικότερα είναι σε υψηλότερο επίπεδο συναυλιακά -όχι βέβαια σαν κεντρική Ευρώπη αλλά λέμε τώρα, και να ακούσουμε live το Book Of Souls, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα στους αδιάφορους διοργανωτές, ότι δεν ενδιαφερόμαστε και εμείς πια αν ζουν ή ψοφολογάνε. Υπάρχουν και αλλού… συναυλίες.

12322404_10153155898942051_6264736348979796133_o

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *