Ταινία για τον Stan Lee ετοιμάζει η FOX, αλλά όχι βιογραφική

Ταινία για τον Stan Lee ετοιμάζει η FOX, αλλά όχι βιογραφική

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ι μπορείς να πεις γι αυτόν τον άνθρωπο; Ο Stan Lee, άφησε τη σφραγίδα του για μισό αιώνα και παραπάνω στην pop και geek κουλτούρα, αν υπολογίσουμε και τα χρόνια κυριαρχίας των Super Hero Movies. Τι καλύτερο λοιπόν, τώρα ακόμα που είναι ζωντανός και ακμαίος, να δει στον κινηματογράφο μια ταινία για τη ζωή του. Εμ, ναι… Όσο για αυτό, ΟΧΙ.

Γιατί; Τίποτα δεν μπορεί να είναι συνηθισμένο με τον Stan Lee. Ναι μεν η FOX πήρε τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη persona του, αλλά δεν θα είναι μια απλή βιογραφία η ταινία

Θα είναι μια action-adventure που θα έχει επιρροές από τα films των 70s, σαν το James Bond της εποχής του Roger Moore. Ο ήρωας, φυσικά και θα είναι ένας πρωτοπόρος των comics. Δηλαδή ένα πλέξιμο, μιας φανταστικής ιστορίας, με σκόρπια αληθινά κομμάτια της ζωής του Stan Lee.

Θα είναι πολύ ωραιο, στα αληθινά κομμάτια που θα συμπεριλάουν να είναι η γέννηση των ιδεών που έφεραν στο χαρτί τους ήρωες που αγαπήσαμε.

Για τον ρόλο του Stan Lee, ακούγεται έντονα ο Bryan Cranston που είχε ακουστεί και παλιότερα, όταν υπήρχε φήμη για μια καθαρά βιογραφική ταινία του Stan Lee. Μένει να δούμε τώρα…

Η ζωή του έχει πολύ ενδιαφέρον και με το πασπάλισμα της φαντασίας θα είναι τρομερό το αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως:

Ο Stan Lee (πραγματικό όνομα Stanley Lieber, το άλλαξε γιατί φοβήθηκε, όπως έχει δηλώσει, πως η αγάπη του κοινού για τα comics, θα οδηγούσε στην κατάργηση των βιβλίων και δεν ήθελε να στιγματιστεί με αυτό), μπήκε στο χώρο που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος το 1939, σε ηλικία 17 ετών.

Στα 40 του, δημιούργησε τους Fantastic Four και επανέφερε την εταιρία στο προσκήνιο με ακόμα περισσότερους χαρακτήρες και το νέο όνομα, Marvel. Spider-Man, Doctor Strange, the X-Men, Iron Man, the Hulk και πολλοί άλλοι, έδωσαν τη φρεσκάδα που χρειαζόταν.

Στη δεκαετία του ’70, ο Lee μετακόμισε στο Hollywood για να δει το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα. Να έρθουν αυτοί οι χάρτινοι ήρωες στο κινηματογραφικό πανί και τις τηλεοράσεις.

Αν και έπρεπε να περάσουν 40 χρόνια για να γίνει αυτό σωστά, άξιζε η αναμονή damn it.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *