«Τίποτα δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για την 7η σεζόν του Game Of Thrones»

«Τίποτα δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για την 7η σεζόν του Game Of Thrones»

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] Arya Stark (Maisie Williams) διάβασε το σενάριο για την έβδομη σεζόν του Game Of Thrones και σε μια σειρά από δημοσιεύσεις στο προσωπικό της Twitter τόνισε πως τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για αυτά που θα συμβούν. Λες και μέχρι τώρα πήγαιναν όλα πρίμα.


Όπως ανέφερε χτες ο Kit Harington, δεν έχει διαβάσει ακόμη τα σενάρια αλλά πιστεύει ότι τα πράγματα “θα γίνουν πολύ ζοφερά” στην έβδομη σεζόν σε πρόσφατη συνέντευξη με το THR.

«Είναι σημαντικό να τονίσω ότι δεν έχω διαβάσει τίποτε απ’ τα σενάρια, οπότε είναι όλα υποθέσεις για μένα” είπε ο Harrington. “Νομίζω ότι θα γίνει πιο ζοφερό εάν υπάρχει ευτυχισμένο τέλος. Εάν υπάρχει κάποιου είδους νίκη για τον Jon και τους υπόλοιπους. Νομίζω ότι θα γίνει πολύ σκοτεινό πριν έρθει το καλύτερο. Πιστεύω ότι σ’ αυτή τη σεζόν θα δούμε εκείνους τους White Walkers και τον Στρατό των Απέθαντων να αναλαμβάνουν δράση. Οπότε αυτό θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε. Δεν ξέρω τι θα σημαίνει όμως. Ίσως το όλως θέμα με το “winter is finally here” σημαίνει ότι όλοι θα περάσουν πολύ δύσκολα».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *