Τέλεια… Μια horror movie με τεράστιες δολοφονικές σφήγκες!

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]ίδαμε την παρακάτω ανάρτηση από το site horror movies.gr και ομολογουμένως μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Σας παραθέτουμε το κείμενο αυτούσιο αν και έχει σημασία το trailer. Και επί της ευκαιρίας, κάντε κάνα κλικ στον αυθεντικό σύνδεσμο.

Καιρό είχε να πάρει το μάτι μας ταινία τρόμου με γιγάντια έντομα που να φαίνεται κάπως… ελπιδοφόρα. Βλέποντας το επίσημο trailer του Stung μας δημιουργείται η προσδοκία ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια φτηνιάρικη, άνευ σοβαρότητας παραγωγή αλλά με μια προσεγμένη ταινία τρόμου που θα αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς μαζί της.

Όπως είναι φανερό από τα συμφραζόμενα, η ταινία παρουσιάζει τη φονική δράση μεταλλαγμένων σφηκών που έχουν γιγαντοποιηθεί από παράνομα λιπάσματα και σκορπίζουν τον τρόμο σε μια νυχτερινή δεξίωση. Τις σφήκες καλείται να αντιμετωπίσει ένα νεαρό ζευγάρι από το προσωπικό της δεξίωσης ενώ ταυτόχρονα «τακτοποιεί» και την ερωτική του σχέση.

Το «Stung» είναι μια γερμανοαμερικάνικη παραγωγή που προορίζεται να βρει ευρεία κυκλοφορία μέσα στο 2015. Ήδη έχει παιχτεί σε διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ αποκομίζοντας θετικά σχόλια. Συνδυάζει στοιχεία τρόμου, κωμωδίας και ρομαντισμού. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτάρης στο χώρο Benni Diez και το σενάριο ο επίσης πρωτάρης Adam Aresty.

Η συμμετοχή που προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτή του Lance Henriksen (Aliens, The Terminator). Άλλα μέλη του cast που πρωταγωνιστούν στο φιλμ είναι οι Clifton Collins Jr., Jessica Cook, Tony de Maeyer, David Masterson, Matt O’Leary και Cecilia Pillado.

Για να πάρετε μια πρώτη εικόνα από το Stung τσεκάρετε το επίσημο trailer που εξασφαλίσαμε για εσάς καθώς και μερικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες από σκηνές της ταινίας. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να δούμε την ταινία κι από τα μέρη μας…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *