Σε ένα χρόνο και αν οι Iron Maiden από τα λημέρια μας;

Σε ένα χρόνο και αν οι Iron Maiden από τα λημέρια μας;

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι Iron Maiden ανακοίνωσαν ένα γενικό πλάνο της παγκόσμιας περιοδείας που θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του The Book Of Souls στις 4 Σεπτεμβρίου. 

Με πιλότο τον Bruce Dickinson, το Ed Force One θα πετάξει προς τις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο όπου θα κάνουν 3 εμφανίσεις και μετά στις αρχές Μαρτίου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στην ιστορία τους show στο El Salvador και θα επισκευθούν επίσης την Costa Rica. Tο Ed Force One θα ταξιδέψει στην Ν. Αμερική, όπου θα δώσουν ορισμένα shows σε Χιλή, Αργεντινή αλλά και Βραζιλία για να κλείσουν την περιοδεία τους με μερικά ακόμη shows στις ΗΠΑ αλλά και στον Καναδά! 

Τον Απρίλιο θα συνεχιστεί η περιοδεία τους στην Ιαπωνία αλλα και για πρώτη φορα στην ιστορία τους θα εμφανιστούν στην Κίνα πριν την επίσκεψή τους σε Ν. Ζηλανδία και Αυστραλία για μερικά shows εκέί στο τέλος Μαίου! Θα υπάρξουν επίσης shows και στην Β. Αφρική (πρώτη φορά με τον Bruce) ενώ τέλη Μάη – αρχές καλοκαιριού μέχρι τέλος Αυγούστου θα ξεκινήσει και η Ευρωπαϊκή τους περιοδεία!

ΣΧΟΛΙΟ

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει από τον Σεπτέμβριο που θα βγει το άλμπουμ, μέχρι τον Φεβρουάριο που ξεκινάει η περιοδεία αλλά αν λάβουμε ως στοιχείο το… κλάσιμο που έπεσε στην περσινή και προπέρσινη περιοδεία (με ευθύνη ΚΑΙ των promoters) προβλέπουμε μεγάλη αγωνία. Ανάψτε λαμπάδες, ρίξτε προσευχές και καντήλια…

Για να δούμε όταν θα βγουν οι ημερομηνίες μπας και έχουμε κάποια έκπληξη.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *