Πόσο πιθανό είναι να δούμε την Captain Marvel στο Infinity Wars;

Πόσο πιθανό είναι να δούμε την Captain Marvel στο Infinity Wars;

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]ριν λίγες μέρες, οι αδερφοί Ρούσο, σκηνοθέτες του Avengers: Infinity Wars (Winter Soldier, Civil War), τιζάρανε το ξεκίνημα της παραγωγής τον ερχόμενο Νοέμβριο για την πολυαναμενόμενη ταινία που θα φέρει τους αγαπημένους μας ήρωες κόντρα στον Thanos.

Σε promo συνέντευξη που έκαναν για την προώθηση του Civil Warm ρωτήθηκαν για το πόσο πιθανό είναι να δούμε νέους χαρακτήρες (αφού οι αρχικές φήμες μιλούσαν για συνολικά πάνω από 60 στις δυο -τότε, όχι πια- ταινίες Infinity Wars). H κουβέντα πήγε στην Squirrel Girl και την Anna Kendrick όπου και τα αδέρφια δήλωσαν μεγάλοι fan της, ωστόσο όπως είπαν, το roster είναι πλήρες. Ίσως υπάρχει χώρος μόνο για έναν χαρακτήρα.

Ωστόσο δεν απάντησαν σε αυτό περαιτέρω. Και γιατί υποπτευόμαστε όλοι πως είναι η Captain Marvel για την οποία μιλούν; Είναι σχεδόν η μόνη που μέχρι τότε (2018) δεν θα έχει ακόμα την ταινία της, που είναι προγραμματισμένη για το 2019. Οπότε θα είναι «νέα χαρακτήρας».

Επίσης επειδή το story της είναι… διαστημικό (αν και πρόσφατα υπήρξαν δηλώσεις πως θα διαφοροποιηθεί στην ταινία για να μην μοιάζει με αυτό του… Green Lantern), θα ταίριαζε, ενώ μην ξεχνάμε πως ο Josh Whedon σχεδόν παρακαλούσε τη Marvel, να την χρησιμοποιήσει για το Age Of Ultron.

Για να μην προσθέσουμε στα συν αυτής της περίπτωσης πως ο ένας εκ των αδερφών, έκανε πλακίτσα με το ενδεχόμενο λέγοντας πως αν έχουν βρει ηθοποιό μέχρι τότε, ίσως όβτως χρησιμοποιήσουν την Captain Marvel.

Όπως ξέρουμε η Brie Larson έχει πάρει το ρόλο και μάλιστα μελετά και σκληρά να μπει στο νόημα.

Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι η Captain Marvel;

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *