Ποτέ ξανά cliffhanger στο The Walking Dead

Ποτέ ξανά cliffhanger στο The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] νέα σεζόν του The Walking Dead ξεκινάει σε τρεις μήνες (πλην κάτι μέρες), ο κόσμος όμως δεν περιμένει απλά το πρώτο επεισόδιο, αλλά να μάθει συγκεκριμένα πράγματα. Ποιον σκότωσε ο Negan; cliffhanger cliffhanger cliffhanger cliffhanger

Αυτό το hype με τα θετικά αλλά και πολλά αρνητικά του (δες πιο κάτω), έχει κάνει τους παραγωγούς και showrunners του The Walking Dead να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα. Όπως τα επεισόδια –ειδικά αν αυτά είναι finale- με cliffhangers.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Rober Kirkman αναφέρει:

«Σαν δημιουργικό άτομο που είμαι, οφείλω να αναγνωρίσω πως όλες οι αντιδράσεις (στο cliffhanger finale) ήταν δίκαιες και πρέπει να σημειώσω πως ένα μεγάλο μέρος του κοινού, δεν ήταν ευχαριστημένο με αυτό. Έτσι, με σεβασμό σε αυτούς η δημιουργική ομάδα του The Walking Dead δεν θα ετοιμάσει τέτοιου είδους τέλος για τον 7ο κύκλο. Λατρεύουμε το κοινό μας. Αν δεν σας άρεσε αυτό που κάναμε, θα σας αρέσει αυτό που έρχεται. Έχουμε αρκετές σεζόν μπροστά μας. Δεν με ανησυχεί τίποτα».

Δεν σε ανησυχεί τίποτα; Αυτό που λέγαμε πιο πάνω με τα αρνητικό hype ήταν οι απειλές που δέχτηκε ο Kirkman για τη ζωή του. Α, ναι δεν το ξέρατε;

Είχε παραδεχτεί πως επί 12 χρόνια δέχεται απειλές (από την έκδοση του πρώτου τεύχους του comic του The Walking Dead το 2004), ακόμα και για το παραμικρό που μπορεί να δήλωνε σε συνέντευξη (παλιότερα) ή στα social media πια. Αυτές αυξήθηκαν μετά το τέλος της 6ης σεζόν για τους προφανείς, αλλά όχι σωστούς λόγους.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *