Ποιος θα νικούσε σε ενα κλωτσομπουνίδι Spider-Man vs Darth Maul;

[dropcap size=dropcap]Γ[/dropcap]ια την web εκπομπή When Heroes collide σας είχε μιλήσει το καλοκαίρι του 2014 ο Ρωμανός Βαφειάδης με ένα καταπληκτικό video που είχε ανακαλύψει τότε, το Batman Vs Deadpool.

Η ίδια εταιρία παραγωγής, μετά από κάμποσα επεισόδια, κυκλοφόρησε το Spider-Man vs Darth Maul και αξίζει κάθε λεπτό της (το κλωτσομπουνίδι ξεκινά μετά το 6:45).

Το κείμενο του Ρωμανού για το εν λόγω project:

Πρόκειται για μια εταιρία παραγωγής, την Bat in the Sun, η οποία δημιουργήθηκε από δύο τύπους το 2001, που προφανώς κάποια στιγμή στη ζωή τους είχαν και αυτοί την ίδια συζήτηση που είχαμε και εμείς. Μόνο που είχαν τους κοχόνες (και τα λεφτά… πάντα βοηθάει να έχεις τα λεφτά) να πάρουν αυτήν τη συζήτηση και από αυτή να φτιάξουν κάτι πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα (νομίζω έβαλα πολλά “πάρα”… δεν γαμιέται) μα πάρα μα πάρα πολύ όμορφο.
Με την βοήθεια ενός σκηνοθέτη και μερικών ηθοποιών, αλλά και όλων εμάς των οπαδών τους που σημειωτέων… εμείς με τις ψήφους μας πριν από κάθε επεισόδιο καθορίζουμε τον νικητή, μετέφεραν στην οθόνη μας, μερικές επικές μονομαχίες με Super Heroes, όπως Thor v.s. Superman, Wolverin v.s. Batman, Nightwing v.s. Gambit αλλά και πολλές άλλες.
Η σειρά αυτών των μίνι ταινιών λέγετε Super Power Beat Down και αξίζει να της ρίξετε μια ματιά, εδώ δεν μιλάμε για ερασιτεχνικές περιπτώσεις… Trust me.
Αυτό εδώ είναι το αγαπημένο μου λόγο του αξιολάτρευτου Deadpool….enjoy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[embedvideo id=”wAg2m5UlBYw” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *