Ο Winter Soldier θα εμφανιστεί στο Avengers: Infinity Wars

Ο Winter Soldier θα εμφανιστεί στο Avengers: Infinity Wars

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]πως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Sebastan Stan που υποδύεται τον Bucky Barnes/Winter Soldier, έχει υπογράψει συμβόλαιο για 9 (!!) ταινίες με την Marvel. Και παρά το γεγονός πως τα συμβόλαια είναι για να σπάνε, σίγουρα αυτό προδιαθέτει για πολλαπλές εμφανίσεις του σε μελλοντικές ταινίες. Η μία σίγουρη πάντως είναι πια το Avengers: Infinity Wars.

Τον Bucky μέχρι στιγμής τον έχουμε δει και στις τρεις ταινίες Captain America, ενώ μάλλον με κάποιον τρόπο θα τον δούμε και στο Black Panther (φυλακισμένος στη κρυοφυλακή της Wakanda είναι), που θα παίξει την ίδια χρονιά, 2018, με την νέα ταινία Avengers.

Ακόμα φυσικά δεν ξέρουμε τον ρόλο που μπορεί να έχει, αλλά τα μόνα σίγουρα είναι πως θα χρειαστεί νέο χέρι αφού η μάχη του με τον Iron Man δεν πήγε καλά και η ελπίδα πως μια φορά ο Captain America να μην τα κάνει όλα πουτάνα για τα γλυκά του μάτια. Ναι, είμαστε #teamstark.

Ο Sabastian Stan εκτός Marvel, συμμετέχει στην ταινία We Have Always Lived In The Castle του Stacie Passon που ξεκινούν τα γυρίσματα αυτό το μήνα στο Δουβλίνο, ενώ τα γυρίσματα για τον ρόλο του στο Infinity Wars θα τα κάνει ους πρώτους μήνες του 2017.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *