Ο Ryan Reynolds πλήρωσε από την τσέπη του τους σεναριογράφους του Deadpool για…

Ο Ryan Reynolds πλήρωσε από την τσέπη του τους σεναριογράφους του Deadpool για…

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Ryan Reynolds γεννήθηκε ως Deadpool και ας μην το ήξερε. Του το είπαν κάτι άνθρωποι της Marvel στα γυρίσματα του Blade 3 και τότε κατάλαβε το πεπρωμένο του. Τι και αν μετά από πιέσεις του studio, συμμετείχε στο απαράδεκτο Wolverine; Ο Wade Wilson το 2016 θα κατακτούσε το geek cinema, σε μια χρονιά που ήταν μακράν η πιο πλούσια από super hero movies.

Για να το κάνει αυτό, έπρεπε όμως να πληρώσει. Και να πληρώσει από την ίδια του την τσέπη. Τι ακριβώς;

Tα studios και πάλι ήθελαν να κάνουν τα δικά τους. Δεν θεωρούσαν πως χρειαζόταν ολόκληρη η καλλιτεχνική ομάδα που έγραψε την ταινία, να βρίσκεται στα πλατό (Wernick, Rheese, Miller, Reynolds). Αρκούσε ο πρωταγωνιστής/παραγωγός και ο σκηνοθέτης. Έτσι πίστευαν. Όχι όμως ο Ryan Reynolds.

Όπως τονίζουν οι Paul Wernick και Rhett Rheese, ο δημοφιλής ηθοποιός, πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό από την τσέπη του για να βρίσκονται τελικώς, κάθε μέρα, και να επιβλέπουν και αυτοί τα γυρίσματα της ταινίας. Ενός project που εν τέλη, επι 6 χρόνια οι τέσσερεις τους, δούλευαν.

Γι αυτό αγαπάμε και στηρίζουμε Ryan Reynolds, παρότι έχει χαρίσει στην ανθρωπότητα έναν… Van Wilder και ένα creepy cameo στο αρκουδό-Ted.

Αυτό που δεν ξέρει πολύς κόσμος, είναι ότι και πάλι ο ίδιος, πλήρωσε 10 χιλιάδες δολάρια για να μπορεί ο Wade Wilson να φοράει το μπλουζάκι με την Bea Arthur από τα Χρυσά Κορίτσια, στη σκηνή με τον πιτσαδόρο.

Και ήδη το Deadpool 2 επιμελείται από την ίδια ομάδα, με πολλές φήμες για τον ποιον θα υποδυθεί τον Cable, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε κάτι σίγουρο ακόμα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *