«Ο Negan και οι Saviors έχουν σύστημα»

«Ο Negan και οι Saviors έχουν σύστημα»

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]έρα από τους Walkers, η αγαπημένη μας παρέα στο The Walking Dead έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς, φονικούς ανθρώπινους villains. Όπως ο Κυβερνήτης και ο στρατός του ή οι κανίβαλοι του Terminus. Από τα μισά της 6ης σεζόν όμως, οι Saviors επισκίασαν τον ουρανό στους Rick , Daryl, Glen και σία και όλα μοιάζουν πιο σκούρα από ποτέ.

Ο Greg Nicotero σε μια νέα του συνέντευξη στο EW, τονίζει πόσο διαφορετικοί είναι οι Saviors από τους υπόλοιπους που προσπέρασαν οι πρωταγωνιστές μέχρι τώρα. Όπως τονίζει, η πειθαρχία και το σύστημα, είναι τα βασικά τους όπλα.

«Οι Saviors φαίνονται σαδιστές, ωστόσο έχουν ένα σύστημα που τηρούν και δουλεύει γι αυτούς. Είναι παλαβοί αλλά αυτό που κάνουν, το κάνουν για καιρό και είναι πολλοί. Δεν είναι 10-12 άτομα. Και το κυριότερο συστατικό που τους συνοδεύει, είναι το επιμύθιο του Negan. Όπως και ο Rick έχει το δικό του. Και αυτοί οι δυο θα κοντραριστούν σκληρά στην 7η σεζόν. Ζουν σε ένα κόσμο που τα νέα μεταφέρονται στόμα με στόμα. Ο Rick είχε ακούσει για το Negan αλλά και ο Negan είχε ακούσει για τον Rick όταν και του σκότωσε τους άνδρες».

Θα μπορούσαμε να το δούμε και ως διάφορες κάστες ή οίκοι που πολεμούν μεταξύ τους δηλαδή. Βλέπε… Game Of Thrones. Μόνο που εδώ δεν υπάρχει κάποιος Iron Throne, αλλά μόνο η επιβίωση.

«Στην 7η σεζόν θα δούμε πως λειτουργούν από μέσα αυτές οι κοινωνίες και πόσο καλά γνωρίζουν το τι γίνεται στον έξω κόσμο. Κανείς τους δεν ξέρεις στην πραγματικότητα, τι του επιφυλάσει η νέα μέρα εκεί έξω. Για αυτό ο κόσμος απολαμβάνει και τα ταξίδια τους».

Bonus: Μια νέα φωτογραφία του Morgan για την 7η σεζόν!

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *