Ο Mister Sinister θα είναι στο Wolverine 3 ενώ έρχεται σύντομα και trailer

Ο Mister Sinister θα είναι στο Wolverine 3 ενώ έρχεται σύντομα και trailer

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Hugh Jackman με το Wolverine 3, κλείνει έναν τεράστιο και επιτυχημένο κύκλο στα super hero films, υποδυόμενος τον αθυρόστομο Logan. Για πολλούς, αν εξαιρέσουμε το ύψος του (1.88), ΕΙΝΑΙ ο Wolverine αυτοπροσώπως και το κενό που θα αφήσει πίσω του θα είναι τεράστιο.

Διαβάστε τους λόγους που ο Hugh Jackman παρατάει τον Wolverine

Έτσι, τα studio της FOX φαίνεται πως τα χώνουν όλα μέσα. Μετά από τις φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί για την X-23, τη θηλυκή κλώνο του Logan αλλά και ότι η ταινία θα είναι R-Rating (αυτό είναι επίσημο πια), έρχεται ο Bryan Singer, ο σκηνοθέτης του X-Men: Apocalypse, σε συνέντευξη του που βρίσκεται στη DVD/Blu Ray κυκλοφορία, να επιβεβαιώνει ακόμα μια φήμη.

Αυτή που κάνει λόγο για παρουσία του villain, Mister Sinister. Μάλιστα τόνισε πως σε αυτόν αναφερόταν στην ταινία των X-Men, όταν και εμφανίστηκε… η βαλίτσα με την Essex Corp ετικέτα. Όπως μπορείτε να καταλάβατε και από το όνομα του, ο Sinister δεν είναι από την πλευρά των «καλών» μεταλλαγμένων. Κατέχει τις δυνάμεις του να αλλάζει μορφή, τηλεπάθεια, τηλεκινησία, έχοντας στην ουσία κλέψει αυτές τις δυνατότητες με DNA πειράματα πάνω σε άλλους μεταλλαγμένους.

Το Wolverine 3 είναι να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2017 και ο σκηνοθέτης του το James Mangold μας ενημέρωσε πως πλησιάζει το πρώτο trailer.

Ο Bryan Cranston θέλει να παίξει τον Mister Sinister

Sinister

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *