Ο Michael Cudlitz ή μόλις spoilaρε το μέλλον του στο The Walking Dead ή μας ρίχνει στάχτη στα μάτια

Ο Michael Cudlitz ή μόλις spoilaρε το μέλλον του στο The Walking Dead ή μας ρίχνει στάχτη στα μάτια

[dropcap size=dropcap]Φ[/dropcap]αίνεται πως το σπορ του καλοκαιριού για τους fans του The Walking Dead, το μη ολυμπιακό ακόμα, ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο NEGAN, καλά κρατεί. Με τους πρωταγωνιστές του δράματος όμως να ρίχνουν πολύ λάδι στη φωτιά. Αυτή τη φορά ήταν ο Michael Cudlitz (aka Abraham) που σχολίασε το μέλλον του στη σειρά, που είναι διαφορετικό με αυτό του comic, που ήδη θα ήταν νεκρός αν είχε ακολουθηθεί το arc.

Σε συνέντευξη του, ο τρόπος που έθεσε ευαίσθητα θέματα όπως ο θάνατος της Denise με το βέλος στο μάτι, που κανονικά ήταν η μοίρα του, είναι να αναρωτιέσαι αν απλά έθεσε τον εαυτό του εκτός από το death list του Negan.

«Ο θάνατος της Denise οδήγησε ένα κάρο πράγματα σε νέο δρόμο και έτσι το κοινό ξέρει πως ο Abraham θα συνεχίσει για λίγο ακόμα στο show. Τώρα θα δούμε πως θα συνυπάρξουν στον ίδιο κόσμο ο Negan και ο Abraham. Είναι κάτι που δεν είδαμε στα comic. Όταν το σημείο του θανάτου του Abraham στα comic, ήρθε και πέρασε, κατάλαβα ότι δεν θα μείνουν πιστοί σε εκείνη την ιστορία».

Την προηγούμενη βδομάδα, μια διάσημη fan του The Walking Dead, η τραγουδιάρα Demi Lovato, έλαβε ένα video-μήνυμα για τα γενέθλια της από τους Rick, Daryl, Eugene και Glenn. Επειδή το video ήταν μέσα από τα γυρίσματα του The Walking Dead, θεωρήθηκε από τους οπαδούς, ότι αυτοί οι 4 δεν θα κινδυνεύσουν.

Δεν ξέρουμε τον λόγο γιατί τόση σιγουριά.

Αν προσθέσουμε πως ο Carl δεν κινδυνεύει γιατί τον αναφέρει ο Negan σαν απειλή προς τον Rick, αν τονίσουμε πως οι Aaron, Sasha, Rosita δεν είναι και τόσο major χαρακτήρες για να σοκαριστούμε (όπως μας υποσχέθηκαν) και αν σημειώσσουμε πως οι θάνατοι από ροπαλιές θα είναι ΔΥΟ, όπως όλες οι φήμες ουρλιάζουν πια. Μένουν οι Abraham, Michonne και Maggie.

Αν με τις παραπάνω δηλώσεις, όντως βγαίνει και ο Ab από την εξίσωση… Μας περιμένουν δράματα. Όλα αυτά όμως, είναι μαθηματικά πάνω σε φήμες.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *