Ο Matt Ryan θα δανείσει την φωνή στον animated Constantine

Ο Matt Ryan θα δανείσει την φωνή στον animated Constantine

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ον περασμένο χρόνο, ο Matt Ryan είχε την ευκαιρία να υποδυθεί τον John Constantine ακόμα μια φορά με το ναυάγιο της σειρά του στο NBC, στο πλάι του Oliver Queen στο Arrow. Και όμως αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά. Φέτος, θα δανείσει τη φωνή του στην animated εκδοχή της Justice League Dark.

Όπως θα δείτε και στο video, ο John Constantine, δεν μετέχει απλά στην ομάδα των ανθρώπων που θα πολεμήσουν με διαβόλους και τριβόλους, αλλά είναι ο βασικός πρωταγωνιστής.

Πραγματικά ήθελα να παίξω και πάλι τον Constantine σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Όπως αυτά τα του Dark World της DC», αναφέρει ο Ryan.

Στο Justice League Dark δανείζουν τις φωνές τους ακόμα οι: Camilla Luddington – Zatanna, Nucholas Turturro – Deadman, Ray Chase – Jason Blood/Etrigan the Demon, Jason O’Mara – Batman. Swamp Thing and Black Orchid.

Πάντως για τους φίλους του Arrow και του John Contantine, οι φήμες πως μπορεί να επιστρέψει ο δεύτερος και στον πέμπτο κύκλο της σειράς, είναι δυνατές. Αν και ο Oliver Queen δεν θα αντιμετωπίσει σκοτεινές δυνάμεις αυτή τη φορά, μην αποκλείεται τίποτα.

Το Justice League Dark κυκλοφορεί το φθινόπωρο.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *