Ο Lesnar θα δώσει το παρών στο Summerslam παρά το σκάνδαλο ντόπινγκ

Ο Lesnar θα δώσει το παρών στο Summerslam παρά το σκάνδαλο ντόπινγκ

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Brock Lesnar παρά το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός και στο δεύτερο τεστ, πριν το αγώνα του στο UFC 200, θα εμφανιστεί κανονικά στο προγραμματισμένο Summerslam στις 21 Αυγούστου κόντρα στον Randy Orton.

Η εταιρία από το Κοννέκτικατ συνεχίζει με αμείωτη ένταση να προωθεί το event και οι εκπρόσωποι της δηλώνουν πως ο λόγος που δεν τιμωρούν τον Lesnar είναι πως… είναι ένας part time εργαζόμενος και η wellness policy, δεν τον πιάνει.

Ο Brock Lesnar βρέθηκε θετικός στην ουσία της clomiphene (κλομιφαίνη) από την USADA. Η ουσία αυτή είναι οιστρογόνο που χρησιμοποιείται από τις γυναίκες με προβλήματα σύλληψης αλλά στους άντρες λειτουργεί σαν αύξηση της τεστοστερόνης. Σαν στεροειδές δηλαδή.

Και αν το WWE δεν φαίνεται να τον τιμωρεί, δεν ισχύει το ίδιο για το UFC που όποια όνειρα υπήρχαν για περισσότερους αγώνες, καταρρέουν. Η πολιτική της εταιρίας για τις απαγορευμένες ουσίες, αναφέρουν δυο χρόνια αποκλεισμό για την πρώτη φορά που θα πιαστείς.

Και ο Mark Hunt; Αρχικά ζήτησε το μισό μισθό που θα πάρει ο Lesnar (2,5 εκατομμύρια – ρεκόρ για UFC), ενώ δεν έχει σταματήσει να βρίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Τελευταία του δήλωση: «Ο Lesnar είναι κλέφτης. Χώνει ενέσεις στον κώλο του όπως οι άλλοι κλέφτες. Αν εγώ πέθαινα εκεί μέσα εξαιτίας του, ποιος θα κοίταζε την οικογένεια μου;».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *