Ο Kirkman είναι απογοητευμένος από τον George RR Martin. Ο Robert o Kirkman…

Ο Kirkman είναι απογοητευμένος από τον George RR Martin. Ο Robert o Kirkman…

[dropcap size=dropcap]Σ[/dropcap]ε μια πολύ ενδιαφέρουσα κατά τα άλλα συνέντευξη του στο Rolling Stone, ο Robert Kirkman, δημιουργός του comicbook The Walking Dead αλλά και παραγωγός της ομότιτλης σειράς που το έφερε με μεγάλη επιτυχία στις τηλεοπτικές οθόνες, προκλήθηκε -είναι αλήθεια- να σχολιάσει την τακτική του George Martin να πει στους δημιουργούς του show πως περίπου θα εξελιχθούν τα βιβλία του για να συνεχιστεί ή 6η σεζόν (και έπειτα).

Αρχικά ρωτήθηκε αν έχει στο μυαλό του το τέλος αυτής της ιστορίας και απάντησε πως για το comic, είναι σίγουρος για τον τρόπο και το πότε θα κλείσει αυτή η ιστορία.

Ο δημοσιογράφος όμως επέμεινε κάνοντας την ερώτηση του… ενός ευρώ (σιγά μην ήταν εκατομμύριο).

Υπάρχει ακόμα πολύ ιστορία όμως την τηλεοπτική σειρά. Θα μπορούσες να πεις στους σεναριογράφους πως θα το τελειώσεις (το comic) και…
“Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Και αυτό είναι κάτι που απογοητεύτηκα από τον George RR Martin. Έπρεπε να πει: «Άντε γαμηθείτε. Κάντε εσείς τη σειρά τώρα και θα τελειώσω τα βιβλία όταν θα είμαι έτοιμος»”.

Δεν είχαμε εντοπίσει μέχρι στιγμής κάποια αντιπαλότητα των δυο shows πέρα από ανώριμες συγκρίσεις που κάνουν οι οπαδοί τους, (όπως ΑΥΤΟ).

Αν και τον Νοέμβριο του 2015, ο επίσημος λογαριασμός στο twitter του The Walking Dead είχε κάνει χιούμορ όταν το πρώτο poster της 6ης σεζόν για το Game Of Thrones είχε το… νεκρό Jon Snow.

Αλλά μέχρις εκεί. Ο George RR Martin είχε δηλώσει πως βλέπει The Walking Dead και μάλιστα είχε και λύση για μια επερχόμενη Zombie Apocalypse. Σε κάστρα αδέρφια μου. Σε κάστρα! Nice…

Πάντως και εμείς σαν fans του The Walking Dead mr Kirkman είμαστε απογοητευμένοι. Όχι από το κακό τέλος της 6ης σεζόν – το ξεπερνάμε σιγά σιγά- αλλά από το γεγονός ότι ακόμα το υπερασπίζεσαι.

UPDATE:

Ο Kirkman με δυο tweet του έδωσε την απάντηση του σε όλους. Και σε μας φυσικά. Ε, τι να κάνουμε. Τα είπε όμως.

Related post

2 Comments

  • Τα πηρε πισω o Kirkman λεγοντας οτι το got ειναι καταπληκτικη σειρα κτλ

    • Ναι και μόλις το κάναμε update για να είμαστε σωστοί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *