Ο Kirkman ήδη ξέρει το τέλος του The Walking Dead

Ο Kirkman ήδη ξέρει το τέλος του The Walking Dead

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Robert Kirkman μιλώντας σε μια συνέντευξη για το The Walking Dead, αποκάλυψε πως ήδη ξέρει πως θα τελειώσει το τηλεοπτικό σόου, κάτι βέβαια που θα αργήσει να το μάθουμε και εμείς καθώς το AMC θέλει τους walkers να βολτάρουν στα studios για πολλά χρόνια ακόμη.

«Το The Walking Dead είναι ένα δημοφιλές σόου όπου και ιθύνοντες του AMC θέλουν να πάει 50 σεζόν. Ακόμα και να πάει τόσες, κάποια στιγμή θα τελειώσει. Όταν γίνει αυτό θέλουμε ο τηλεθεατής να αναλογιστεί όλη αυτή την πορεία των χαρακτήρων και να αναρωτηθεί: ‘Νόμιζα πως όλα αυτό ήταν απλά να σκοτώνουν zombies’. Πολλοί λένε πως το The Walking Dead είναι μια σκοτεινή ιστορία και ναι, αν το ζεις αποσπασματικά είναι. Άνθρωποι χάνουν τους αγαπημένους τους. Αλλά η συνολική του εικόνα είναι μέσα στα χρόνια είναι η δύναμη της ανθρωπότητας να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και να τα καταφέρνει».

Μάλιστα…

Μερικές σκέψεις για το λεγόμενα του Kirkman.

Σύμφωνα με αυτά, το Fear Of The Walking Dead δεν θα τραβήξει πάρα πολύ, καθώς μας ενδιαφέρει να δούμε τι προηγήθηκε (δεν θα μάθουμε για τον ιο, μην ελπίζετε σε αυτό) αλλά αργότερα αν έχουμε δυο παράλληλες ιστορίες με survivors που βολοδέρνουν, θα χάσει τη δυναμική της η original σειρά.

Το τέλος όπως μας λέει ο Kirkman θα είναι ένα happy end σε στιλ, γαμήθηκε το σύμπαν αλλά μείναμε μερικές χιλιάδες άνθρωποι διάσπαρτοι στον κόσμο. Άντε να στήσουμε τον κόσμο από την αρχή σε μερικές χιλιάδες χρόνια πάλι. Αν συνυπολογίσουμε πόσο σκατά έχει γίνει ο κόσμος στην πραγματικότητα, ναι, αυτό είναι ένα happy end.

Όσο και να ξινίζει μερικούς ότι το The Walking Dead θα τραβήξει πολύ, μπορεί όχι 50 που λέει ο Kirkman αλλά μια 12αρα σίγουρα, ποτέ όμως δεν θα είναι αρκετό για μας. Είμαι σίγουρος πως όταν φτάσει η στιγμή να δούμε το τελευταίο επεισόδιο, θα νιώσουμε όλοι το κενό.

Και μην ξεχνάτε. Στις 23 Αυγούστου το Fear Of The walking Dead και στις 11 Οκτωβρίου το The Walking Dead.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *