Ο Jordison απολύθηκε από τους Slipknot λόγω ασθένειας

Ο Jordison απολύθηκε από τους Slipknot λόγω ασθένειας

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο Δεκέμβριο του 2013, η metal κοινότητα αλλά και οι Maggots των Slipknot σοκαρίστηκαν από την απόλυση του Joy Jordison από τη μπάντα. Θυμηθείτε αντιδράσεις στο twitter ΕΔΩ.

Η αλήθεια που επικαλείται ο ίδιος ο drummer είναι αρκετά ενοχλητική καθώς πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ήταν από κοινού απόφαση ή οι Slipknot απέλυσαν κάποιον που ήταν στο χειρότερο στάδιο της ζωής του;

Όπως δήλωσε στο Golden Gods Award:

«Ήμουν στην μπάντα επί 18 χρόνια. Δεν υπήρχε περίπτωση να την παρατήσω ποτέ. Στα τέλη της καριέρας μου με τους Slipknot, έπαθα μια πολύ σοβαρή ασθένεια που λέγεται εγκάρσια μυελίτιδα. Πρακτικά, έχασα τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να τα ελέγξω, άρα δεν μπορούσα και να συνεχίσω να παίζω drums. Είναι μια μορφή πολλαπλής σκλήρυνσης, κάτι το οποίο δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου.

Προσπάθησα να σταθώ ξανά στα πόδια μου, ξόδεψα πολλές ώρες στο γυμναστήριο και έκανα πολλές θεραπείες για να ξεπεράσω αυτή τη μαλακία! Αφού μπόρεσα εγώ να το κάνω, τότε μπορείτε κι εσείς! Για όλους όσους υποφέρουν από σκλήρυνση ή εγκάρσια μυελίτιδα ή ό,τι άλλο σχετικό, είμαι η ζωντανή απόδειξη πως μπορούν να το ξεπεράσουν!

Όσο για τους Slipknot, καταφέραμε πολλά μαζί. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της πορείας τους».

Ο Joey Jordison σχημάτισε πρόσφατα νέα μπάντα με όνομα Vimic και μπορείτε να ακούσετε τα πρώτα δείγματα της δουλειάς παρακάτω:
[embedvideo id=”n-Bk35ZZHwc” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *