«Ο Joker και όχι η Harley Quinn, σκότωσε το Robin»

«Ο Joker και όχι η Harley Quinn, σκότωσε το Robin»

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]λα τα reports όσων έχουν δει το Suicide Squad –καθότι εμείς σαν μπανανία, έχουμε καιρό ακόμα, ανέφεραν πως εμμέσως πλην σαφώς, ήταν φανερό από κάποια πλάνα, πως η Harley Quinn σκότωσε το Robin, τη στολή του οποίου κοιτάει θυμωμένα ο Batfleck στο Dawn Of Justice.

Μια βδομάδα σχεδόν μετά από όλα αυτά τα άρθρα, έρχεται ο David Ayer να μας κάνει ένα τεράστιο spoiler σε κάτι που θα μπορούσε απλά να δείξει στην ταινία του ή έστω να μην το σχολιάσει αν ήταν/είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στη solo ταινία Batman που θα γράψει, σκηνοθετήσει και φυσικά θα πρωταγωνιστήσει ο Ben Affleck. Αν και τονίζει πως αυτή η ανάλυση είναι περισσότερο προσωπική και δεν είναι σίγουρο πως θα το ακολουθήσει η DC.

«Αυτό είναι κάτι περισσότερο σαν προσωπική γνώμη και λιγότερο κάτι με μεγαλύτερη σύνδεση με τα υπόλοιπα γεγονότα. Ο Joker σκότωσε το Robin και ο Batman είναι αυτός που του έσπασε όλα τα δόντια και τον έκλεισε στο Arkham Asylum. Εκεί όπου ο Joker έκανε το tattoo-μήνυμα προς τον Batman: ‘You’ve damaged me. I was so beautiful before and now you’ve destroyed my face’».

Είναι δεν είναι ακριβής αυτή η προσέγγιση (σκηνοθέτης της DC είναι, γιατί να μην είναι ακριβής;), πολύ θα θέλαμε να δούμε αυτή τη σκηνή. Πολύ περισσότερο από την απλή περιγραφή της.

Damn…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *